AGRÁRSZEKTOR KONFERENCIA 2022

2022. november 14. 10:42
Időpont: 2022. november 30. - 2022. december 1.  
Helyszín: Siófok, Hotel Azúr Wellness
 
A Portfolio Csoport az idén tizedik alkalommal rendezi meg Agrárszektor Konferenciáját, amely mára az egyik legrangosabb és legjelentősebb szakmai eseménnyé vált a hazai agráriumban. A kétnapos rendezvény egyedülállóan nagy és átfogó témakínálatával a lehető legjobb áttekintést igyekszik nyújtani az agrárgazdaságot érintő kérdésekben, így hozzájárul ahhoz, hogy az ágazat szereplői magas színvonalon tájékozódhassanak a gazdálkodásukat közvetlenül érintő legfontosabb területekről. A konferencia arra törekszik, hogy a lehető legfrissebb és legaktuálisabb információkat nyújtsa a résztvevőknek, emellett pedig hosszabb távú prognózisokkal is könnyíti a vállalkozások sorsát leginkább befolyásoló gazdálkodási döntések tervezését és meghozatalát. A rendezvény a programban szereplő témákat színvonalas szakmai előadásokkal és kerekasztal-beszélgetésekkel dolgozza fel, amelyekben az államigazgatási, a banki, az üzleti és a szakmai-érdekképviseleti szféra legkompetensebb képviselői és döntéshozói vesznek részt.
AGRÁRSZEKTOR KONFERENCIA 2022
A konferencia a teljes élelmiszergazdaság – a mezőgazdasági termelők, az élelmiszeripari vállalkozások, a gazdálkodóknak szolgáltató társaságok és a kereskedelemmel foglalkozó cégek – számára hasznos információszerzési forrásként szolgál , illetve lehetőséget ad a szakmai kapcsolatépítésre, a networkingre és a tényleges üzleti tárgyalásokra is. A programot az első nap szakmai rendezvényei után színes szórakoztató és kikapcsolódási lehetőséget nyújtó esti program egészíti ki.
 
KINEK JAVASOLJUK
Rendezvényünk hasznos ismeretekkel szolgálhat az alábbi területeken dolgozóknak:
-mezőgazdasági kis- és őstermelők, egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok
-gazdasági vezetők, üzleti döntéshozók
-élelmiszeripari és feldolgozóipari vállalatok
-mezőgazdasági integrátorok
-gépforgalmazók és inputgyártó vállalatok
-hazai és multinacionális agrárvállalatok magyarországi képviseletei
-bankok, biztosítók és tanácsadó cégek
-az agráriumban dolgozó kereskedők, illetve kiskereskedelmi vállalatok
-agrárgazdasági szakigazgatási szervezetek, agrár-érdekképviseletek, szakmai szervezetek
Forrás: portfolio.hu

Kapcsolódó cikkek

Madárinfluenza korlátozások feloldása

2023. január 20. 10:48
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Bács-Kiskun, Békés és Csongrád-Csanád vármegyében 2023. január 19-től feloldotta a madárinfluenza miatt elrendelt felügyeleti (megfigyelési) körzetek nagy részét. A baromfik betelepítése és újratelepítése szigorú feltételek mellett megkezdődhet az érintett országrészben.

AgrárgépShow 2023: az 50 éves KITE több kitüntetést is átvehetett

2023. január 30. 13:55
2023 különleges a KITE Zrt. számára, hiszen ebben az évben ünnepli alapításának ötvenedik évfordulóját.
 
Ebből az alkalomból számos látványos eseménnyel várják partnereiket az év során. Az ünnepségsorozat első állomása az idei AgrárgépShow, melyen megosztották az ünnep örömét a Hungexpo F pavilonjába látogató vendégeikkel.