AGRÁRSZEKTOR KONFERENCIA 2022

2022. november 14. 10:42
Időpont: 2022. november 30. - 2022. december 1.  
Helyszín: Siófok, Hotel Azúr Wellness
 
A Portfolio Csoport az idén tizedik alkalommal rendezi meg Agrárszektor Konferenciáját, amely mára az egyik legrangosabb és legjelentősebb szakmai eseménnyé vált a hazai agráriumban. A kétnapos rendezvény egyedülállóan nagy és átfogó témakínálatával a lehető legjobb áttekintést igyekszik nyújtani az agrárgazdaságot érintő kérdésekben, így hozzájárul ahhoz, hogy az ágazat szereplői magas színvonalon tájékozódhassanak a gazdálkodásukat közvetlenül érintő legfontosabb területekről. A konferencia arra törekszik, hogy a lehető legfrissebb és legaktuálisabb információkat nyújtsa a résztvevőknek, emellett pedig hosszabb távú prognózisokkal is könnyíti a vállalkozások sorsát leginkább befolyásoló gazdálkodási döntések tervezését és meghozatalát. A rendezvény a programban szereplő témákat színvonalas szakmai előadásokkal és kerekasztal-beszélgetésekkel dolgozza fel, amelyekben az államigazgatási, a banki, az üzleti és a szakmai-érdekképviseleti szféra legkompetensebb képviselői és döntéshozói vesznek részt.
AGRÁRSZEKTOR KONFERENCIA 2022
A konferencia a teljes élelmiszergazdaság – a mezőgazdasági termelők, az élelmiszeripari vállalkozások, a gazdálkodóknak szolgáltató társaságok és a kereskedelemmel foglalkozó cégek – számára hasznos információszerzési forrásként szolgál , illetve lehetőséget ad a szakmai kapcsolatépítésre, a networkingre és a tényleges üzleti tárgyalásokra is. A programot az első nap szakmai rendezvényei után színes szórakoztató és kikapcsolódási lehetőséget nyújtó esti program egészíti ki.
 
KINEK JAVASOLJUK
Rendezvényünk hasznos ismeretekkel szolgálhat az alábbi területeken dolgozóknak:
-mezőgazdasági kis- és őstermelők, egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok
-gazdasági vezetők, üzleti döntéshozók
-élelmiszeripari és feldolgozóipari vállalatok
-mezőgazdasági integrátorok
-gépforgalmazók és inputgyártó vállalatok
-hazai és multinacionális agrárvállalatok magyarországi képviseletei
-bankok, biztosítók és tanácsadó cégek
-az agráriumban dolgozó kereskedők, illetve kiskereskedelmi vállalatok
-agrárgazdasági szakigazgatási szervezetek, agrár-érdekképviseletek, szakmai szervezetek
Forrás: portfolio.hu

Kapcsolódó cikkek

Nagy bejelentést tett Szijjártó Péter: íme, Magyarország döntése az ukrán gabonáról

2023. január 18. 12:35
Magyarország tízezer tonna gabona Afrikába szállítását finanszírozza mintegy 3,5 millió dollár értékben Ukrajnából a globális élelmezési válság megoldását célzó erőfeszítések keretében - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, miután kongói kollégáját fogadta Budapesten. A Külgazdasági és Külügyminisztérium közleménye szerint a tárcavezető a Christophe Lutundula Apala Pen'Apalával közös sajtótájékoztatóján kiemelte, hogy bár a két ország között jelentős a földrajzi távolság, a globális biztonsági fenyegetések mindkét felet érintik.

Feldman Zsolt: Az Agrárminisztérium továbbra is támogatja a precíziós átállást

2022. december 15. 15:46
Folytatódik a precíziós átállást ösztönző mezőgazdasági támogatás a következő, 2027-ig tartó finanszírozási ciklusban – mondta Feldman Zsolt.
 
Az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára az AGROmashEXPO mezőgazdasági gépkiállítás budapesti sajtótájékoztatóján közölte, hogy a pályázati lehetőséggel az eddigieknél is több kistermelő élhet majd.