Az ország legnagyobb szállodája várja az ukrán menekülteket

2022. március 04. 08:14
A Danubius Hotel Hungaria – Magyarország legtöbb szobával rendelkező szállodája – teljes kapacitásával az orosz-ukrán háború menekültjeit fogadja.
Az ország legnagyobb szállodája várja az ukrán menekülteket

A szállodalánc 2022. március 1-jétől nyújt segítséget az Ukrajnából, partnerszervezeteken keresztül érkező menekültek számára. 

 

Danubius Hotel Hungaria
Danubius Hotel Hungaria

 

Jóval a tervezett, tavaszi nyitást megelőzően került sor a Danubius Hotel Hungaria rendhagyó megnyitására.  A hónapok óta zárva tartó szállodát rendkívüli összefogásban, a vállalat munkatársainak mozgósításával sikerült a háború menekültjei számára már március 1-től elérhetővé tenni.

A szállodában étkezési ellátás is várja a partnerszervezeteken keresztül érkező menekülteket. A szálláshelyek biztosítása akár hosszú hetekig is fennmaradhat. A vállalat vezetősége vizsgálja a lehetőségét további szálláshelyek rendelkezésre bocsátásának is.

„Vállalatunk a szomszédos országban kialakult tragikus helyzetben nem maradhat tétlen. Kötelességünknek érezzük, hogy a háború elől menekülőknek segítsünk, a róluk való gondoskodásában közreműködjünk”, mondta el Kovács Balázs, a Danubius Hotels vezérigazgatója.

(forrás: Danubius / Turizmus Online)

Kapcsolódó cikkek

Mi lett a 2 százalékos járulékcsökkentéssel?

2019. október 09. 08:22
2019. július elsejétől a munkáltatók 2 százalékkal kevesebb szociális hozzájárulási adó befizetésére kötelezettek. Annak jártunk utána, hogyan használták fel ezt az összeget, és mennyire valósult meg az a szakszervezeti követelés, hogy ebből a pénzből a munkavállalók részesüljenek