Budapest egyetlen körfolyosós jégpályája hamarosan nyit Csepelen

2022. november 24. 13:58
Idén újra várja korcsolyázás szerelmeseit Budapest egyetlen körfolyosós jégpályáján Csepelen.
A több mint 2000 négyzetméteres fantasztikus panorámájú pálya egy 800 négyzetméteres, egy kisebb, 300 négyzetméteres és egy 200 négyzetméteres tanuló pályából áll, amiket 250 méternyi jégfolyosó köt össze – írja oldalán az intézmény.
 
Budapest egyetlen körfolyosós jégpályája hamarosan nyit Csepelen
Akinek nincs korcsolyája, az is mehet nyugodtan, 25-től 48-as méretig lehet a helyszínen kölcsönözni. A helyszínen korcsolyaoktatásra is van lehetőség, és – mint azt Facebook-oldalukon is hangsúlyozzák – védettségi igazolványra idén már nincs szükség.
 
A belépő 3 éves kor felett 2000, de a csepelieknek lakcímkártya felmutatásával mindössze 1200 forint.
 
A Csepeli Jégpark hétköznap 14 és 21 óra között, hétvégén 8 és 21 óra között fogadja a korizni vágyókat.
 
Forrás: turizmus.com
 

Kapcsolódó cikkek

AKCIÓTERVVEL SEGÍTJÜK A TURISZTIKAI ÁGAZATOT

2022. november 17. 11:51
Akciótervet fogadott el a kormány a turisztikai ágazat támogatására annak érdekében, hogy a szállodák és vendéglátóhelyek a téli szezonban, a magas energiaárak mellett is nyitva tarthassanak - ismertette a kormány döntését Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón.

EKF: több mint egymilliárd forint pályázható meg a negyedik negyedévben

2022. november 28. 12:44
Több mint egymilliárd forint pályázati forrás áll rendelkezésre a negyedik negyedévben a Veszprém-Balaton Európa Kulturális Fővárosa program (EKF) keretében. A pénz program- és konferenciaszervezésre, utcaképfejlesztésre fordítható.
A konferenciaszervezést támogató pályázat révén olyan programok valósulhatnak meg, melyek során az adott téma szakértői, nemzetközi érdeklődésre számot tartó képviselői osztják meg a tudományos-művészeti eredményeket a szakmai és az érdeklődő nagyközönséggel. A pályázat keretösszege 100 millió forint, a benyújtási határidő december 7. – áll az EKF program szervezői által hétfőn kiadott közleményben.