Budapest egyetlen körfolyosós jégpályája hamarosan nyit Csepelen

2022. november 24. 13:58
Idén újra várja korcsolyázás szerelmeseit Budapest egyetlen körfolyosós jégpályáján Csepelen.
A több mint 2000 négyzetméteres fantasztikus panorámájú pálya egy 800 négyzetméteres, egy kisebb, 300 négyzetméteres és egy 200 négyzetméteres tanuló pályából áll, amiket 250 méternyi jégfolyosó köt össze – írja oldalán az intézmény.
 
Budapest egyetlen körfolyosós jégpályája hamarosan nyit Csepelen
Akinek nincs korcsolyája, az is mehet nyugodtan, 25-től 48-as méretig lehet a helyszínen kölcsönözni. A helyszínen korcsolyaoktatásra is van lehetőség, és – mint azt Facebook-oldalukon is hangsúlyozzák – védettségi igazolványra idén már nincs szükség.
 
A belépő 3 éves kor felett 2000, de a csepelieknek lakcímkártya felmutatásával mindössze 1200 forint.
 
A Csepeli Jégpark hétköznap 14 és 21 óra között, hétvégén 8 és 21 óra között fogadja a korizni vágyókat.
 
Forrás: turizmus.com
 

Kapcsolódó cikkek

Magyar újdonságokat kapott a Google Térkép

2023. június 22. 18:30
Új fejlesztéseket kapott a Google Térkép, többek között számos magyarországi látványosság egészen új módon csodálható meg a mobilos verzióban.
 
Olyan fejlesztéseket kapott a Google Térkép, amelyeknek köszönhetően számos magyarországi látványosságot, többek között a Mátyás-templomot, a Lánchidat és a Szent István Bazilikát is egy egészen új módon csodálhatják meg a felhasználók.

Veszprém az ország legbringásabb megyéje

2022. november 18. 10:37
Szeptember 16-án indította el a We Love Cycling Magyarország a  megyék versenyét, mely során bárki tekerhetett és gyűjthetett virtuális kilométereket a megyéjéért. Szerencsére sokan éltek az alkalommal, tekertek és applikációk segítségével gyűjtötték a távot.
 
A kampány célja az volt, hogy arra buzdítson, hogy a nyári idő elmúltával se adja fel senki szeretett hobbiját, a kerékpározást. Ez olyan jól sikerült, hogy a verseny alatt a résztvevők majdnem 3000 rövidebb-hosszabb útvonalat tettek meg, ami közel százezer megtett kilométert jelent.
A verseny fődíja egy kerékpártároló volt, amit, mint legbringásabb megye, Veszprém nyert meg, a maga 14.331 kilométerével, Baranya megye lett a második 13.169 kilométerrel, és Csongrád-Csanád megye is dobogós, 9564 kilométerrel.