Döntöttek a 2023. évi, 32. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat legjobbjairól

2024. március 01. 16:03
A pályázat legjobbjai 2024. március 26-án ünnepélyes keretek között vehetik át a díjakat.
 
A Magyar Innovációs Szövetség által felkért 31 fős, elismert tudósokból és gazdasági szakemberekből álló bírálóbizottság, Csák János bírálóbizottsági elnök képviseletében Bódis László helyettes államtitkár és Kiss Ádám István az NKFIH elnökének vezetésével, meghozta döntését, és kiválasztotta a 2023. év legjobb, legjelentősebb innovációit.
Döntöttek a 2023. évi, 32. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat legjobbjairól
A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására beérkezett 57 kiemelkedő innovációs teljesítményt bemutató pályázat legjobbjai 2024. március 26-án ünnepélyes keretek között az Országház Felsőházi Termében vehetik át a díjakat.
 
Dr. Pakucs János, a Szervezőbizottság elnöke elmondta, hogy a szakmai zsűri gyógyszerkutatási, gyógyszerfejlesztési, nanotechnológiai, ipari technológiai, élelmiszeripari, valamint oktatástechnológiai tevékenységeket értékelt kiemelkedő színvonalúnak a 2023. évben elért jelentős innovációs teljesítményük alapján.
Döntöttek a 32. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat legjobbjairól
A zsűrizés pillanatai – fotó: Magyar Innovációs Szövetség
 
A 2023. évben a legjelentősebb innovációt elért szervezet részére a Magyar Innovációs Nagydíjat Kövér László házelnök és a Magyar Innovációs Nagydíj bírálóbizottságának elnöke, Csák János, kultúráért és innovációért felelős miniszter adja át. A társszervezetek díjait pedig az illetékes minisztériumok és hivatalok vezetői nyújtják át a leginnovatívabbnak ítélt szervezetek részére.
Közeleg a 27. Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat beadási határideje | Magyar  Logisztika
A 32. Magyar Innovációs Nagydíj a Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, valamint az Agrárminisztérium, az Energiaügyi Minisztérium, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala támogatásával valósul meg.
 
forrás: agroinform.hu

Kapcsolódó cikkek

Díjeső! Íme a legjobbra értékelt magyar borok listája

2023. június 12. 14:42
3 platina és 11 arany elismerés a Decanter World Wine Awards-on.
 
Rekordszámú érmet nyertek a magyar borok a Decanter World Wine Awards keretében, Londonban! – hívta fel a figyelmet Facebook-posztjában Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára.

A Bundestag nemet mondott a gazdáknak. Mi lesz most?

2024. február 05. 15:33
Az elmúlt napok tömeges termelői tiltakozásai sem változtatták meg a képviselők álláspontját.