ENERGOEXPO 2023.04.27. – Debrecen

2023. április 26. 20:43
Konferencia és kiállítás, ahol az energiaszektor legfontosabb kérdéseire keresik a válaszokat.
 
15. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország meghatározó, integrált energetikai fóruma az ENERGOEXPO, amely sikeres kiállításból és szakmai konferenciákból áll. Az idei év kulcsfontosságú a hazai energiaszektorban. A rendezvényen a legfontosabb kérdésekre keresik a válaszokat az egyes témák legfelkészültebb előadóival és gyakorlati példákkal.
ENERGOEXPO 2023.04.27. – Debrecen
Időpontja: 2023.04.27.
Helyszíne: Debreceni Kölcsey Központ
A Konferenciára az energetikai szakembereket, tanácsadókat, a tudományos- és az üzleti világ szereplőit, regionális vállalatok képviselőit, döntéshozóit; önkormányzatokat és a banki szektort invitálják. Ha Ön ezek közé tartozik, akkor ott a helye.
 
A Plenáris ülésből és öt szekcióból álló kétnapos rendezvényen az energetikai válsággal kapcsolatosan felmerülő problémákkal és lehetséges megoldásokkal találkozhatnak.
 
Érintett témák:
 
energiahatékonysági feladatkörök; átalakuló energiakereskedelem, trendek, árak;
 
épületenergetika; dekarbonizálás az épületenergetikában; LoRa kommunikáció; hőakkumulátorban rejlő lehetőségek; napelemes termelés; villamosenergia felhasználás;
 
hatékony energiamodellek; ESG jelentősége; EKR; energetikai auditok; szabványosítás;
 
megújuló energiaforrások: nap-és szélerőművek az erőműrendszerben; modulárisan méretezhető energiatároló rendszerek; geotermikus energia; háztartási méretű kiserőművek szerepe; SDG irányelve; nagyfogyasztók energiapiaca;
 
elektromobilitás; hidrogén meghajtású járművek; energiahatékonysági programok; magyar lízingpiac; környezetbarát közösségi közlekedés.
 
Részletes program: 
 
 
forrás: agroinform.hu

Kapcsolódó cikkek

Feltöltött Agrárkár-enyhítési alap segíti a kár sújtotta termelőket

2024. június 10. 11:41
Az idén kárt szenvedett gazdálkodók számára megnyugtató információ, hogy a termelők és az állam befizetéseiből, valamint a tavaly fel nem használt forrásokkal együtt mintegy 25 milliárd forint áll rendelkezésre a 2024-es kárenyhítési alapban, melyet idéntől évi 10 milliárd forint uniós forrás is kiegészít.

ÁTADTÁK A HUNLAND CSOPORT ÚJ KOCATELEPÉT

2023. június 12. 14:27
Fennmarad a gazdák és a kormány "tűzben edzett szövetsége" és a fiatal mezőgazdasági termelők támogatása; lesz kezdőgazda-támogatás 40 ezer euróval és működő-kezdőgazdaság támogatás legfeljebb egymillió eurós támogatással - mondta Nagy István pénteken Bugyin.