ENERGOEXPO 2023.04.27. – Debrecen

2023. április 26. 20:43
Konferencia és kiállítás, ahol az energiaszektor legfontosabb kérdéseire keresik a válaszokat.
 
15. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország meghatározó, integrált energetikai fóruma az ENERGOEXPO, amely sikeres kiállításból és szakmai konferenciákból áll. Az idei év kulcsfontosságú a hazai energiaszektorban. A rendezvényen a legfontosabb kérdésekre keresik a válaszokat az egyes témák legfelkészültebb előadóival és gyakorlati példákkal.
ENERGOEXPO 2023.04.27. – Debrecen
Időpontja: 2023.04.27.
Helyszíne: Debreceni Kölcsey Központ
A Konferenciára az energetikai szakembereket, tanácsadókat, a tudományos- és az üzleti világ szereplőit, regionális vállalatok képviselőit, döntéshozóit; önkormányzatokat és a banki szektort invitálják. Ha Ön ezek közé tartozik, akkor ott a helye.
 
A Plenáris ülésből és öt szekcióból álló kétnapos rendezvényen az energetikai válsággal kapcsolatosan felmerülő problémákkal és lehetséges megoldásokkal találkozhatnak.
 
Érintett témák:
 
energiahatékonysági feladatkörök; átalakuló energiakereskedelem, trendek, árak;
 
épületenergetika; dekarbonizálás az épületenergetikában; LoRa kommunikáció; hőakkumulátorban rejlő lehetőségek; napelemes termelés; villamosenergia felhasználás;
 
hatékony energiamodellek; ESG jelentősége; EKR; energetikai auditok; szabványosítás;
 
megújuló energiaforrások: nap-és szélerőművek az erőműrendszerben; modulárisan méretezhető energiatároló rendszerek; geotermikus energia; háztartási méretű kiserőművek szerepe; SDG irányelve; nagyfogyasztók energiapiaca;
 
elektromobilitás; hidrogén meghajtású járművek; energiahatékonysági programok; magyar lízingpiac; környezetbarát közösségi közlekedés.
 
Részletes program: 
 
 
forrás: agroinform.hu

Kapcsolódó cikkek

Határozott követeléseket küldött a Copa-Cogeca az Európai Uniónak

2024. február 26. 16:18
A NAK csatlakozott az uniós agrárérdekképviseletek EU-nak küldött felhívásához.
 
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) csatlakozott a Copa-Cogeca nyílt leveléhez, amelyben az EU mezőgazdasági termelőinek és szövetkezeteinek érdekképviselete az agrárium érdekeinek hatékonyabb képviseletét kéri az Európai Bizottság elnökétől – közölte a NAK elnöke febr.23.-án, pénteken.

A világ első precíziós lézerpuskás gyomirtó robotja

2023. október 19. 10:02
Régen kapáltunk, aztán fésűztünk, ma növényvédőszerezünk és kultivátorozunk – holnaptól csak ráengedjük a táblára az intelligens robotot, ami felismeri és lézerrel elégeti a gyomokat.