Érdekli az idősebb munkavállalók biztonsága és egészségvédelme? Az EU-OCHA a témában mindenre választ ad.

2016. október 18. 08:05
Amint az idősebb munkavállalók biztonságára és egészségvédelmére irányuló kísérleti projektünk a végéhez közeledik, az ügynökség a főbb megállapításokat bemutatja az Európai Parlament számára, valamint az idősödő uniós munkaerőre vonatkozó, munkahelyi biztonsági és egészségvédelmi jelentéseket tesz közzé.

A jelentések különböző témákat fednek le: olvassa el az idősödő munkaerő által a munkahelyi biztonság és egészségvédelem területén támasztott, általános kihívásokról, következményekről szóló áttekintést, illetve tudjon meg többet a különösen a nőket érintő hatásokról. A biztonságosabb és egészségesebb munkahelyet minden korosztálynak elnevezésű projektre vonatkozó, meglévő európai szakpolitikákról, stratégiákról és programokról elemzést is olvashat. Vagy bizonyos, rehabilitációra, illetve munkába való visszatérésre irányuló rendszerekről szeretne többet tudni? Erről a témáról is olvashat.

Amennyiben a munkahelyi biztonsággal és egészségvédelemmel, valamint az idősebb munkavállalókkal kapcsolatban kérdései lennének, vagy a kiadványokhoz szeretne hozzáférni, látogasson el a projektet áttekintő oldalra.

 

https://osha.europa.eu/hu/highlights/interested-safety-and-health-older-workers-eu-osha-has-got-it-covered

 

Kapcsolódó cikkek

WMS tenyészpárosítás – Precíziós eljárás a szarvasmarha-tenyésztésben

2016. február 23. 09:48
Tejtermelő tehenészeti telepeken nagy százalékban okozza a termelő egyedek kikerülését a tőgy és láb problémája. Ennek megelőzése érdekében célunk, hogy olyan nagy szervezeti szilárdságú teheneket tenyészünk, aki problémamentesen minél több laktációban minél több tejet gazdaságosan termel. Ehhez kiváló eszköz a fennállásának huszonhatodik évében álló Holstein Genetika Kft. tenyészpárosítása.

Sorsfordulónál az agrárium

2018. május 28. 09:27
A Közös Agrárpolitika, a nemzeti agrártámogatási rendszer, a sertéstenyészés és húsipar, továbbá a szójatermesztés jövőjét vitatták meg a Nyugat-Magyarországi Agrárfórum résztvevői Pápán. Az előadók hangsúlyozták: sorsfordulónál a magyar agrárium.