Érdekvédelem, jövőbeli tervek

2017. június 07. 21:03
Az Alapszabály módosítással, érdekvédelmi és pénzügyi beszámolókkal és jövőbeli tervekkel nézett szembe a LIGA Szakszervezetek 2017. június 7-én ülésező LIGA Tanácsa.
Érdekvédelem, jövőbeli tervek

Az első napirendi pont a LIGA Alapszabályának módosítása volt, amely módosítás a tagdíjfizetést érintette. A következő napirendi pontban az aktuális érdekvédelmi kérdések kerületek az asztalra, amely keretében Mészáros Melinda, a LIGA Szakszervezetek elnöke és Horváth Lajos, az érdekvédelmi osztály vezetője összegezte az elmúlt időszak szakszervezeti tevékenységeit. Elmondták, a VKF-ben bizottsági szinten folyik a Munka törvénykönyve felülvizsgálata és a különösen nehéz körülmények között dolgozó munkavállalók különleges ellátási rendszerének kialakítása. Ezt követően a LIGA Tanács pontosította korábbi határozatát a tervezett székház vásárlásáról.

A negyedik napirendi pont keretében Árkovics István a LIGA Szakszervezetek gazdasági alelnöke a LIGA Szakszervezetek gazdálkodásáról adott ismertetőt. Elmondta, a szervezet saját forrásaiból valósítja meg a működését, a gazdálkodás az előzetes terveknek megfelelően történik.

Az ülést az egyebek napirendi pont zárta, amely keretében Balázs Norbert a LIGA tagkártya rendszer megújításának terveit ismertette.

liganet.hu

Kapcsolódó cikkek

Nem engedhetjük, hogy a multik becsapjanak bennünket!

2017. szeptember 19. 08:49
Egyértelműen bebizonyosodott, hogy a legnagyobb világcégek az EU nyugati tagállamaihoz képest gyengébb minőségű, olcsóbb alapanyagokból készült termékeket forgalmaznak a később csatlakozott kelet-közép-európai országokban – jelentette ki dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter hétfőn a parlamentben egy interpellációra adott válaszában.

Módosultak a cukrászati termékekre vonatkozó előírások

2017. április 03. 07:47
A Magyar Élelmiszerkönyv (MÉ) Hagyományőrző cukrászati termékekre vonatkozó módosítása annak szellemében történt, hogy a Magyarországon hagyományosan előállított és ismert cukrászipari termékek a hagyományos elkészítési eljárásoknak megfelelően maradjanak fenn.