Erdők Világnapja

2016. március 23. 08:56
Fazekas Sándor az Erdők Világapja alkalmából tartott ünnepségen a természeti környezet megóvásának fontosságára hívta fel a figyelmet.

A földművelésügyi miniszter az erdők közjóléti funkciójának erősítése mellett érvelve emlékeztetett: egyre többen és több az erdőjárók száma Magyarországon.

A tárcavezető és Bitay Márton állami földekért felelős államtitkár felavatta Bedő Albert erdész szobrát a minisztérium árkádjai alatt s kitüntetéseket adott át a szakma képviselőinek.

Kép letöltése
 
Fotó: Pelsőczy Csaba/FM

 

Az Erdők Világnapja alkalmából kitüntetésben részesülők névsora itt érhető el.

Forrás: FM

Kapcsolódó cikkek

Pogátsa: az embereknek fogalmuk sem volt, mire jók a kapitalizmusban a szakszervezetek

2019. február 11. 07:54
„Az elmúlt 30 évben a magyarok nem tudták, mire jó a szakszervezet. Ez érthető is, hiszen a pártállamban a szakszervezet nem volt más, mint a kommunista párt gumipecsétje. Nem csoda, ha a rendszerváltás után az embereknek fogalmuk sem volt, mire jók a kapitalizmusban a szakszervezetek. Ennek következménye volt a szakszervezetek 30 évig tartó szereptévesztése, amelyet egyes szakszervezeti vezetők végtelen romlottsága és korruptsága is súlyosbított” – ezt Pogátsa Zoltán szociológus, az Új Egyenlőség alapítója mondta a Heteknek adott interjújában.

Ma van a víz világnapja: nem szükség az életben, hanem maga az élet

2019. március 22. 07:39
Nagy kihívás, hogy minden egyes ember számára elérhető legyen a víz.