Erdők Világnapja

2016. március 23. 08:56
Fazekas Sándor az Erdők Világapja alkalmából tartott ünnepségen a természeti környezet megóvásának fontosságára hívta fel a figyelmet.

A földművelésügyi miniszter az erdők közjóléti funkciójának erősítése mellett érvelve emlékeztetett: egyre többen és több az erdőjárók száma Magyarországon.

A tárcavezető és Bitay Márton állami földekért felelős államtitkár felavatta Bedő Albert erdész szobrát a minisztérium árkádjai alatt s kitüntetéseket adott át a szakma képviselőinek.

Kép letöltése
 
Fotó: Pelsőczy Csaba/FM

 

Az Erdők Világnapja alkalmából kitüntetésben részesülők névsora itt érhető el.

Forrás: FM

Kapcsolódó cikkek

Mennyire fájt a magyarok pénztárcájának a járvány?

2020. június 29. 09:26
Munkaerőpiaci, kereseti és több más statisztikai adat is megjelenik a következő héten, közöttük az ipari termelői árak májusi adatai.

Ezek a legfontosabb kerti munkák áprilisban: itt a 7 pontos feladatlista

2020. április 02. 13:13
A kijárási korlátozás elrendelését követően vannak, akik rettegnek elhagyni a biztonságot jelentő négy falat, ám a kertben töltött időnek most hatalmas jelentősége lehet az egészségünk megőrzésében. A tavasszal elvégzett munka hamarosan páratlan látvánnyal és házi terményekkel jutalmazza meg a szorgalmas kertészeket. A HelloVidék összegyűjtötte azokat a feladatokat, amiket érdemes áprilisban elvégeznünk.