Erdőtörvény és rendeletei - egységes szerkezetben

2021. május 04. 09:43
Változások az erdészeti joganyagban! Segítségképpen mellékeljük az Erdőtörvény és rendeleteinek Nemzeti Földügyi Központ munkatársai által összeszerkesztett és aktualizált, 2021. május 1-től hatályos verzióját.
Erdőtörvény és rendeletei - egységes szerkezetben

Kedves Kollégák!

 

A változás az egyes erdészeti hatósági eljárások, bejelentések, valamint hatósági nyilvántartások eljárási szabályairól szóló 433/2017. (XII. 21.) Korm. rendeletet érinti.

 

Az alábbi linken a 2021. május 1-től hatályos állapotú erdőtörvény és kapcsolódó rendeletei összeszerkesztett anyaga érhető el.

 

Czirok István, főosztályvezető, NFK Edészeti Főosztály

 

Az egységes szerkezetű Erdőtörvény és rendeletei docx-ben.

Az egységes szerkezetű Erdőtörvény és rendeletei pdf-ben.

 

Forrás: NFK Erdészeti Főosztály

 

Kiegészítés:

 

A soron következő további változások megtekinthetőek a Nemzeti Jogszabálytárban. A jogszabály évét, számát és jellegét megadva, a találati listában a hatályosság választó ki naptár ikonra kattintva megjelenik a most hatályos állapot kezdete, meg a korábbiaké és a leendőké is. Ezek segítségével a mindenkori hatályos szöveg előkereshető. Az alábbi kép-sorozat mutatja, hogy mikori, már ismert további változások lesznek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://fataj.hu/2021/05/039/202105039_HatalyosEVT.php

Kapcsolódó cikkek

Szöuli Nyilatkozat az Erdőkről

2022. május 24. 11:01
Szöuli Nyilatkozat az Erdőkről című dokumentum elfogadásával zárult a Világkongresszus, amely a maga nemében egyedülálló volt:  a helyszínen és a világhálón 141 országból több mint 15 000 résztvevő követte az eseményeket, melyek hibrid formában kerültek megrendezésre, azaz személyesen és online is lehetőség volt bekapcsolódni.

Beszámoló a Faipari Ágazati Készségtanács munkájáról

2021. február 16. 08:11
Ahogy már korábban hírt adtunk róla 2020 áprilisa óta önálló Ágazati Készség Tanácsa (ÁKT) van a Fa- és Bútoriparnak. Az ÁKT-k képviselik az egyes gazdasági ágazatok azon javaslatait, melyek a szakképzés tartalmi szerkezetének folyamatos fejlesztését és korszerűsítését, valamint a munkaerőpiaci igények és a képzési kínálat összehangolását szolgálják.