Európa-szerte több mint 100 partner kötelezte el magát az „Egészséges munkahelyet minden életkorban!” kampány mellett.

2016. június 23. 08:02
A hivatalos kampánypartnerek első hulláma már csatlakozott a 2016–2017-es „Egészséges munkahelyet minden életkorban!” kampányhoz, amely a fenntartható munkavégzésre és az egészséges időskorra összpontosít. A kampányhoz csatlakozva a szervezetek példát mutathatnak és élen járhatnak a munkahelyi kormenedzsmentre vonatkozó gyakorlati megoldások megvalósításában. A kampánypartnerek előnyükre fordíthatják a nagyobb láthatóságot, a kampányeszközöket és -anyagokat, a hálózatépítést és a kölcsönös tanulást.

A kampány médiapartnerei segítenek a kampány és a kampányüzenetek népszerűsítésében, eseményeket szerveznek, és bátorítják a nevezéseket a Helyes Gyakorlat Díjakra.

A kampány tervei szerint a partnerek második hulláma 2016 őszén fog csatlakozni. Az EU-OSHA arra bátorítja az érdekelt feleket, hogy 2016 szeptemberéig online nyújtsák be jelentkezésüket.

Olvassa el a sajtóközleményt

Legyen a kampány hivatalos partnere! 

Legyen a médiapartnerünk! 

„Egészséges munkahelyet minden életkorban!” – Hivatalos kampányoldal 

A linkek megtalálhatóak : https://osha.europa.eu/hu/highlights/over-100-partners-across-europe-committed-healthy-workplaces-all-ages

Forrás: osha.europa.eu

Kapcsolódó cikkek

Így védik meg a szőlőt Svájcban a fagykártól

2016. április 29. 08:20
A sorok között elhelyezett tartályokban égő tűz világítja be a szőlőtáblákat a svájci Graubünden (Grisons) kantonbeli Fläsch (Flaesch) szőlészetében. 

Eltűnhet a tejföl a boltokból

2017. augusztus 09. 09:30
Újra vajkultusz van a világban. Mióta bebizonyították, hogy egészségesebb, mint a margarin, sokkal több fogy belőle. Már ott tartunk, hogy Európában vajhiány­ van, több mint kétszeresére drágult az ára, és vele együtt sok más tejterméké és élelmiszeré is. Magyarországon hatalmas lehetőségek vannak kihasználatlanul a vajgyártásban, már el is kezdték kiaknázni ezeket.