Európa-szerte több mint 100 partner kötelezte el magát az „Egészséges munkahelyet minden életkorban!” kampány mellett.

2016. június 23. 08:02
A hivatalos kampánypartnerek első hulláma már csatlakozott a 2016–2017-es „Egészséges munkahelyet minden életkorban!” kampányhoz, amely a fenntartható munkavégzésre és az egészséges időskorra összpontosít. A kampányhoz csatlakozva a szervezetek példát mutathatnak és élen járhatnak a munkahelyi kormenedzsmentre vonatkozó gyakorlati megoldások megvalósításában. A kampánypartnerek előnyükre fordíthatják a nagyobb láthatóságot, a kampányeszközöket és -anyagokat, a hálózatépítést és a kölcsönös tanulást.

A kampány médiapartnerei segítenek a kampány és a kampányüzenetek népszerűsítésében, eseményeket szerveznek, és bátorítják a nevezéseket a Helyes Gyakorlat Díjakra.

A kampány tervei szerint a partnerek második hulláma 2016 őszén fog csatlakozni. Az EU-OSHA arra bátorítja az érdekelt feleket, hogy 2016 szeptemberéig online nyújtsák be jelentkezésüket.

Olvassa el a sajtóközleményt

Legyen a kampány hivatalos partnere! 

Legyen a médiapartnerünk! 

„Egészséges munkahelyet minden életkorban!” – Hivatalos kampányoldal 

A linkek megtalálhatóak : https://osha.europa.eu/hu/highlights/over-100-partners-across-europe-committed-healthy-workplaces-all-ages

Forrás: osha.europa.eu

Kapcsolódó cikkek

Készenlét, ügyelet egyszerűsített foglalkoztatásban

2018. szeptember 06. 09:02
Használható-e az Efo. tv. szerinti minta-munkaszerződés olyan vagyonőrök foglalkoztatásánál, akik egyszerűsített foglalkoztatás keretében 24 órás munkarendben dolgoznak úgy, hogy a 24 órás műszak után 48 órás pihenőidőt kapnak és néha hétvégén vagy munkaszüneti napon is dolgoznak? – kérdezte az Adózóna olvasója. Dr. Hajdu-Dudás Mária ügyvéd válaszolt.

200 ezer új munkavállaló hiányzik a magyar piacról – a béremelés önmagában nem megoldás

2017. november 20. 09:28
Az egyre növekvő hazai munkaerőhiány már nemzetgazdasági problémákat okoz – írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a  Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ), akik szerint a hazai szakképzési rendszer megújítása az egyik legkomolyabb lehetőség a kihívás hosszútávú kezelésére. A szervezet egy országos, minden megyére kiterjedő eseménysorozatot rendez idén ősszel, hogy meghallgassa és összegezze a jelenlegi szakképzési rendszer problémáit, most a fővárosban került sor többoldalú egyeztetésre.