Európa-szerte több mint 100 partner kötelezte el magát az „Egészséges munkahelyet minden életkorban!” kampány mellett.

2016. június 23. 08:02
A hivatalos kampánypartnerek első hulláma már csatlakozott a 2016–2017-es „Egészséges munkahelyet minden életkorban!” kampányhoz, amely a fenntartható munkavégzésre és az egészséges időskorra összpontosít. A kampányhoz csatlakozva a szervezetek példát mutathatnak és élen járhatnak a munkahelyi kormenedzsmentre vonatkozó gyakorlati megoldások megvalósításában. A kampánypartnerek előnyükre fordíthatják a nagyobb láthatóságot, a kampányeszközöket és -anyagokat, a hálózatépítést és a kölcsönös tanulást.

A kampány médiapartnerei segítenek a kampány és a kampányüzenetek népszerűsítésében, eseményeket szerveznek, és bátorítják a nevezéseket a Helyes Gyakorlat Díjakra.

A kampány tervei szerint a partnerek második hulláma 2016 őszén fog csatlakozni. Az EU-OSHA arra bátorítja az érdekelt feleket, hogy 2016 szeptemberéig online nyújtsák be jelentkezésüket.

Olvassa el a sajtóközleményt

Legyen a kampány hivatalos partnere! 

Legyen a médiapartnerünk! 

„Egészséges munkahelyet minden életkorban!” – Hivatalos kampányoldal 

A linkek megtalálhatóak : https://osha.europa.eu/hu/highlights/over-100-partners-across-europe-committed-healthy-workplaces-all-ages

Forrás: osha.europa.eu

Kapcsolódó cikkek

A minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben

2018. június 13. 07:46
A 2019-es minimálbérről ősszel fog tárgyalni a kormány. Van tér a bérek emelésére, de óvatosnak kell lenni a jövő évi minimálbér meghatározásával, hiszen egyszerre kell fenntartani a versenyképességet és meghatározni a béremelkedés ütemét - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter a magyarországi Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti fórumán, írta az MTI.

Ha fagyos az irodában a hangulat…

2018. július 23. 13:54
Az irodai munkahelyeken kialakuló viták egyik forrása, de egyben a nyár elengedhetetlen kelléke, a klíma.