Extra közvetlen járatokat indít a Flixbus Budapestről Bécsbe

2023. november 03. 15:52
A FlixBus átmenetileg három új autóbusszal bővíti a Budapest és Bécs között közlekedő flottáját, így már akár napi 14 induló járat közül választhatunk, ha Bécsbe indulnánk.
A cég a közleményében azt írta, hogy az új járatoknak köszönhetően az utasok kényelmesen, átszállás nélkül, gyorsan, valamint megfizethető áron juthatnak el Bécsbe, és vissza Budapestre.
Extra közvetlen járatokat indít a Flixbus Budapestről Bécsbe
 Az új járatok november 3-tól csatlakoznak a már meglévőkhöz, így a Népliget állomásról naponta akár 14 járat is indul a bécsi Főpályaudvar irányába, ezzel megkönnyítve a két város közötti utazást.
 
A járatok a nap minden időszakában üzemelnek, a leggyorsabb járatok menetrend szerint 2 óra 55 perc alatt érnek a bécsi főpályaudvarra, 2 óra 40 perc alatt pedig a bécsi repülőtérre.Járataik már 3999 Ft-tól elérhetők – idézi a sajtóközleményt a Travelo.
 
Hozzátették: járataik nem csak Budapest és Bécs között közlekednek, hanem Nyugat-Európa nagyvárosaiba is. Közvetlen buszok indulnak Budapestről többek között, Strasbourgba, Linzbe és Münchenbe is.
 
Korábban már arról is beszámoltunk, hogy a Bécs felé közlekedő RegioJet vonatok helyett Budapest és Győr között pótlóbuszok járnak, így megnövekedett menetidővel kell számolni.
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

Látványos fejlesztésekkel folytatódik a Nyugati pályaudvar megújulása

2023. február 06. 15:21
A Nyugati pályaudvar Teréz körúti homlokzatán – az észak-nyugati torony felújítása mellett – februárban a dél-keleti tornyon is megkezdődhetnek a munkák. A megújult homlokzat elől várhatóan ősszel bontják el a védőtetőt.
 
Az éves szinten közel 18 és félmillió ember által használt, idén 146 éves Nyugati pályaudvar műszaki állapota és műemléki értékének megóvása, valamint a vasúti forgalomban való kiemelt szerepe miatt halaszthatatlan volt az épületegyüttes tetőszerkezeti rekonstrukciójának megkezdése 2020 tavaszán.

Újra nő a sztrájkveszély a Lufthansa-csoportnál

2024. január 18. 15:50
A Lufthansánál újra nő a munkabeszüntetések veszélye. A Verdi szakszervezet csütörtökön kezd bértárgyalásokat a vállalattal.
A Lufthansa-cégcsoportnál úgy kezdődött az új év, ahogy a régi befejeződött: pilótasztrájkkal az egyik vállalatnál. A Discover szabadidős légitársaság dolgozóinak szenteste előtt egy nappal lezajlott, ötórás figyelmeztető sztrájkja után a múlt héten a belga Brussels Airlines pilótáinak a munkabeszüntetése miatt kellett több járatot törölni.