Extra közvetlen járatokat indít a Flixbus Budapestről Bécsbe

2023. november 03. 15:52
A FlixBus átmenetileg három új autóbusszal bővíti a Budapest és Bécs között közlekedő flottáját, így már akár napi 14 induló járat közül választhatunk, ha Bécsbe indulnánk.
A cég a közleményében azt írta, hogy az új járatoknak köszönhetően az utasok kényelmesen, átszállás nélkül, gyorsan, valamint megfizethető áron juthatnak el Bécsbe, és vissza Budapestre.
Extra közvetlen járatokat indít a Flixbus Budapestről Bécsbe
 Az új járatok november 3-tól csatlakoznak a már meglévőkhöz, így a Népliget állomásról naponta akár 14 járat is indul a bécsi Főpályaudvar irányába, ezzel megkönnyítve a két város közötti utazást.
 
A járatok a nap minden időszakában üzemelnek, a leggyorsabb járatok menetrend szerint 2 óra 55 perc alatt érnek a bécsi főpályaudvarra, 2 óra 40 perc alatt pedig a bécsi repülőtérre.Járataik már 3999 Ft-tól elérhetők – idézi a sajtóközleményt a Travelo.
 
Hozzátették: járataik nem csak Budapest és Bécs között közlekednek, hanem Nyugat-Európa nagyvárosaiba is. Közvetlen buszok indulnak Budapestről többek között, Strasbourgba, Linzbe és Münchenbe is.
 
Korábban már arról is beszámoltunk, hogy a Bécs felé közlekedő RegioJet vonatok helyett Budapest és Győr között pótlóbuszok járnak, így megnövekedett menetidővel kell számolni.
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

Csalók élnek vissza a Budapest Airport nevével a közösségi oldalon

2024. március 27. 19:07
A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetéhez bejelentés érkezett egy hamis Facebook oldal kapcsán, amely a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (Budapest Airport - BUD) nevével visszaélve csaló posztokat és hirdetéseket jelenít meg.

Most féláron lehet így lejutni a Balatonhoz: egy évben csak egyszer van ilyen, kár kihagyni

2023. július 20. 13:03
Július 22-én szombaton 41. alkalommal rendezik meg a Balaton-átúszást, az eseményhez kapcsolódóan 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezménnyel lehet utazni Révfülöp állomásra, illetve onnan vissza. A kedvezmény az Ötpróba sorozat része, a felhasználás feltételei szerint a helyszínen bélyegeztetni kell a jegyeket.