Ezek a legjobb éttermek, kávézók, cukrászdák Tiszafüreden 2020-ban - itt a toplista

2020. augusztus 14. 07:49
Idén is a Balaton a legnagyobb sláger, de egyre többen érdeklődnek a Velencei-tó és a Tisza-tó lehetőségei iránt is. A korábbi hírek alapján nagyot robbanhat a belföldi turizmus augusztus 20-án, így sok helyen számítanak teltházra a foglalásokat tekintve. Ha még esetleg tervezés alatt áll a hosszú hétvége programja, a HelloVidék segít, hogy a népszerű turistaparadicsomok legjobb helyeit mindenki könnyedén megtalálja.
Ezek a legjobb éttermek, kávézók, cukrászdák Tiszafüreden 2020-ban - itt a toplista

Hatalmasat robbanhat idén a belföldi turizmus az augusztus 20-i hosszú hétvégén. Korábban már mi is írtunk róla, hogy a legtöbb népszerű szálláshelyen teltházra számítanak és az árak is jelentősen megugrottak. Most is sláger a Balaton, az átlagos foglalási érték 12 százalékkal több idén nyáron a térségében, mint tavaly. Az aktív foglalások darabszáma 6 százalékkal nőtt 2019-hez képest. A legnépszerűbb települések Siófok, Balatonfüred és Hévíz, de a magyar tenger mellett egyre többen választják a Velencei-tó, vagy a Tisza-tó környékét is a néhány napos kikapcsolódás úticéljaként.

Ha még esetleg tervezés alatt áll az augusztus 20-i programunk, akkor még a maradék egy hétben könnyedén tájékozódhatunk az interneten a legjobb lehetőségekről. Listák, utazási oldalak segítenek különböző szempontrendszerek és a korábbi vendégek véleménye alapján a lehető legjobb döntést meghozni.

A világ egyik vezető utazási véleményoldalán, a Tripadvisoron 8,6 millió szálláshelyről, étteremről, programról, légitársaságról és hajóútról szóló több mint 859 millió értékelés és vélemény között böngészhetnek az utazás előtt állók. Így tervezéskor vagy éppen útközben is tájékozódhatunk, hasonlíthatjuk össze a legjobb helyeket.

Korábbi cikkeinkben már bemutattuk BalatonfüredSzegedVeszprém és Sopron legkiválóbb vendéglátóhelyeit a Tripadvisor listáját alapul véve, amit a vendégek értékelései alapján állítottak össze. Most azoknak szeretnénk segíteni, akik a balatoni városok helyett egy másik vízparti települést választanának a hosszú hétvégére. A HelloVidék ezúttal Tiszafüred legjobb vendéglátóhelyeit gyűjtötte össze.

Tiszafüred az Észak-alföldi régióban, Jász-Nagykun-Szolnok megyében található. A várost a Tisza-tó turisztikai régió központjának tartják, mondhatjuk úgy is, hogy a „Tisza-tó fővárosa”.

Íme Tiszafüred TOP 10 vendéglátóhelye:

  1. HelloHal Halfalatozó
  2. Park Étterem
  3. Hotel Hableány Étterem
  4. Molnar Vendeglo
  5. NoPara
  6. STÉG
  7. Freitag étterem
  8. Korona Cukrászda
  9. Patkos Csarda
  10. Nemzeti Étterem

hellovidek.hu

Kapcsolódó cikkek

EGYRE TÖBBEN FEDEZIK FEL A BALATON-FELVIDÉK EGYEDÜLÁLLÓ TERMÉSZETI KINCSEIT

2021. május 31. 08:29
Évről évre növelik népszerűségüket a hazai nemzeti parkok. A legtöbb vendéget a Balaton-felvidéki Nemzeti Park vonzotta tavaly, az igazgatóság által üzemeltetett bemutatóhelyeket mintegy 318 ezer regisztrált látogató kereste fel 2020-ban – derül ki az Agrárminisztérium és a Klímapolitikai Intézet közös kutatásából.

Kihagyhatatlan program idén is Hajdúböszörményben: Traktorhúzó Európa Kupa 2016Öt ország, Anglia, Dánia, Hollandia, Németország és Olaszország 25 csapata méri össze tudását és erejét augusztusban Hajdúböszörményben, a MITAS Traktorhúzó Európa Kupa ke

2016. július 18. 08:21
Öt ország, Anglia, Dánia, Hollandia, Németország és Olaszország 25 csapata méri össze tudását és erejét augusztusban Hajdúböszörményben, a MITAS Traktorhúzó Európa Kupa keretében - közölte a Hajdúböszörményi Traktorhúzó Egyesület elnöke csütörtökön sajtótájékoztatón.