Ezt a 8 nevet érdemes megjegyezni: ők a hazai agrárium legkiemelkedőbb szereplői

2021. december 10. 08:21
A Portfolio Csoport idén is díjazta a legsikeresebb és legkiemelkedőbb agrárgazdasági szereplőket, és az év legfontosabb agráreseményén, az Agrárszektor 2021 Konferencián ebben az évben is kiosztották a Portfolio Agrárdíjakat. Egy 10 tagból álló szakmai zsűri döntött az az év női agrárvállalkozójáról, az év fiatal agrárszakemberéről, az év kertészetéről, az év állattenyésztőjéről, az év növénytermelőjéről, az év agrárinnovációjáról, az év agrárberuházásáról, valamint a Portfolio Agrárgazdaságért díj nyerteséről.
Ezt a 8 nevet érdemes megjegyezni: ők a hazai agrárium legkiemelkedőbb szereplői

Idén is kiosztotta a Portfolio Csoport a Portfolio Agrárdíjakat az Agrárszektor 2021 Konferencián, ebben az évben nyolc kategóriában díjaztuk a hazai agrárgazdaság legjobbjait. Íme a 2021-as nyertesek:

  • Az év női agrárvállalkozója: Nemes-Nagyné Vas Andrea (NEMES Családi vállalkozás)
  • Az év fiatal agrárszakembere: Szűcs András (Belvárdgyulai Zrt.)
  • Az év kertészete: RÓNA KER-TÉSZ Kft. (Nagy József)
  • Az év állattenyésztője: Fekete Benő (egyéni vállalkozó)
  • Az év növénytermelője: Szabó Lajos (HÓDAGRO Zrt.)
  • Az év agrárinnovációja: MyFarm Harta (Kövesdi Gábor)
  • Az év agrárberuházása: AXIÁL Kft. (Pintér Zsolt)
  • Portfolio Agrárgazdaságért díj: Zászlós Tibor (Mezőfalvai Mg. Zrt.)

A nyerteseket topvezetőkből álló szakmai zsűri választotta ki: Éder Tamás, a Bonafarm Csoport pr és vállalati kapcsolatok igazgatója, Gyuricza Csaba, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem rektora, Harsányi Zsolt, az Axiál Kft. tulajdonos-ügyvezetője, Kerezsi Miklós, a Hodler Alapkezelő Zrt. igazgatóságának elnöke, Makai Szabolcs, a Talentis Agro Holding vezérigazgatója, Papp Gergely, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szakmai főigazgató-helyettese, Petőházi Tamás, a Gabonatermesztők Országos Szövetségének elnöke, Szabó Levente, a KITE Zrt vezérigazgatója, Szabó Miklós, a Tranzit Csoport alapító-tulajdonosa, és Vida József, a Takarék Jelzálogbank Nyrt. elnöke. Döntöttek az év női agrárvállalkozójáról, az év fiatal agrárszakemberéről, az év kertészetéről, az év állattenyésztőjéről, az év növénytermelőjéről, az év agrárberuházásáról, megszavazták, ki kapja a Portfolio Agrárgazdaságért díjat, és idén először az év agrárinnovációját is kiválasztották.

További részletek a díjazottakról, illetve a konferenciáról az Agrárszektoron olvashatók - KATT!

https://www.hellovidek.hu/gazdasag/2021/12/09/ezt-a-8-nevet-erdemes-megjegyezni-ok-a-hazai-agrarium-legkiemelkedobb-szereploi

 

Kapcsolódó cikkek

A digitalizáció a mezőgazdaság 21. századi lehetősége

2019. február 13. 08:09
Létkérdés, hogy az agrárium digitális átalakulása minél hamarabb és zökkenőmentesen megtörténjen úgy, hogy a mezőgazdasági termelés egyszerre jövedelmező és környezeti szempontból fenntartható is legyen – fogalmazott a február 19-20-án rendezendő Precíziós Gazdálkodási és Agrárinformatikai Konferencia és Kiállítást beharangozó sajtótájékoztatón az Agrárminisztérium mezőgazdaságért felelős államtitkára.

Győrffy Balázs: Végtelenül rossz döntés volt bezárni a termelői piacokat

2021. február 03. 09:17
Győrffy Balázzsal, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnökével beszélgettünk arról, hogyan érinti a magyar agráriumot a pandémia, miért fontos békeidőben is a hazai termékek vásárlása, és hogy meg fogják-e érezni a magyar fogyasztók a Brexitet.