Felmentették Kis Miklós Zsolt vidékfejlesztésért felelős államtitkárt

2019. december 05. 13:30
Áder János köztársasági elnök felmentette Kis Miklós Zsoltot, az Agrárminisztérium államtitkárát.

A Magyar Közlöny legfrissebb száma szerint Áder János köztársasági elnök 498/2019. (XII.3.) KE határozatában az Alaptörvény 9. cikk (4) bekezdés j) pontja, valamint a kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. törvény 205 §-a alapján – Orbán Viktor miniszterelnök javaslatára – 2019. december 3-ai hatállyal felmentette Kis Miklós Zsoltot, az Agrárminisztérium államtitkárát megbízatása alól.

agroforum.hu

Kapcsolódó cikkek

Megjelentek a falusi csok részletei

2019. május 15. 07:52
Megjelent a falusi csok részleteit tartalmazó kormányrendelet a Magyar Közlönyben. A most megjelent részletszabályozás az általános csok-rendeletet egészíti ki, július 1-jétől hatályos, egyelőre három évre szól.

Figyelmeztető plakátok jelentek meg a magyar erdőkben: ezt minden túrázónak tudnia kell

2020. február 17. 08:21
Az afrikai sertéspestis (ASP) 2018 tavaszán jelent meg Magyarországon, és habár jelenleg is csak a vaddisznó állományban állapították meg a betegséget, számos figyelmeztetés, illetve megelőző intézkedés lépett azóta életbe. A vírus emberre nem veszélyes, és a legnagyobb károkat a piaci szereplőknek okoz, a lakosságnak sem árt tisztában lennie azzal, mi is ez a járvány pontosan, hogyan jutott be hazánkba, illetve számíthatnak-e bármilyen korlátozásra a kirándulók a magyar erdőkben.