Kapcsolódó tartalmak: Kis Miklós ZSolt

Hír: A takarmány is az élelmiszerlánc része

2016. június 10. 13:23
 
Az Európai Unió mezőgazdaságának kulcstényezőiről tartott előadást Kis Miklós Zsolt, a Copa-Cogeca és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara alelnöke.

Hír: Minden vidékfejlesztési pályázatra nagy igény mutatkozik

2017. február 10. 07:41
 
A Vidékfejlesztési Program keretében rendelkezésre álló 1300 milliárd forint közel 90 százalékát hirdette meg a Miniszterelnökség, a magyar gazdák a legfontosabb beruházási pályázatokat már megismerhették – nyilatkozta a NAKlapnak Kis Miklós Zsolt, a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkára. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara alelnöke szerint az idei évre vonatkozó konkrét kifizetési célszám tervezése jelenleg folyamatban van.
 

Hír: Napokon belül döntenek a vidékfejlesztési pénzekről

2017. június 22. 09:52
 
A napokban összesen közel 77 milliárd forintról szóló támogatói határozatokat kapnak kézhez a Vidékfejlesztési program keretében az agrár-környezetgazdálkodási tevékenységre és a településképet meghatározó épületek rekonstrukciójára, közösségi terek létrehozására pályázók - mondta a Világgazdaságnak Kis Miklós Zsolt, a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkára.

Hír: Több mint egymilliárd forint jut a Tanyafejlesztési programra

2018. december 06. 07:50
 
Meghirdette az Agrárminisztérium (AM) a jövő évi Tanyafejlesztési programot, a rendelkezésre álló 1,23 milliárd forint három célterület között oszlik meg - mondta Kis Miklós Zsolt vidékfejlesztésért felelős államtitkár kedden sajtótájékoztatón, Budapesten.

Hír: Felmentették Kis Miklós Zsolt vidékfejlesztésért felelős államtitkárt

2019. december 05. 13:30
 
Áder János köztársasági elnök felmentette Kis Miklós Zsoltot, az Agrárminisztérium államtitkárát.