Folytatódik az ismeretterjesztő kampány

2020. május 19. 07:56
A LIGA Szakszervezetek folytatja az ismeretterjesztő kampányát, 2020. május 18-án a kampány negyedik filmje is megjelent.  
 
Folytatódik az ismeretterjesztő kampány

folytatodik-az-ismeretterjeszto-kampany

A május elsején induló kampány első kisfilmjét immár harmincezren nézték meg a Facebookon.

Most az „Együtt erősebbek vagyunk” digitális kampányának 4. kisfilmjét lehet letölteni, továbbosztani a Facebookon, vagy a LIGA Szakszevezetek YouTube oldalán. 

Az eddigi kampányfilmek: 


https://www.youtube.com/watch?v=3u4ooFMZJyE&t=9s

https://www.youtube.com/watch?v=P_luWYYrAP0

https://www.youtube.com/watch?v=Gu7kbwey9PY&t=1s

https://www.youtube.com/watch?v=geJRioBWkSw

Illetve: 

https://www.facebook.com/LIGASzakszervezetek/posts/2983825185028187

Lájkoljátok, terjesszétek és osszátok meg a kisfilmeket minél több baráttal, ismerőssel, jelenlegi és leendő tagtárssal!

Kísérjétek figyelemmel honlapunkat (www.liganet.hu) és a Facebook oldalunkat az újabb kisfilmek megjelenéséről! Mutassuk meg, hogy EGYÜTT ERŐSEBBEK VAGYUNK!

 

liganet.hu

Kapcsolódó cikkek

Jogszabályok érthetően

2019. április 03. 09:30
A Magyar Közlöny 2019. március 25. és március 31. között megjelent számaiban található, az agrárgazdálkodást érintő jogszabályok

Kékfrankos babsterccel - gasztrotúra Sopronban

2020. február 17. 08:53
A természeti környezet legalább annyira lenyűgözi a Sopronba látogatót, mint maga a város. Az ország első, legfelszereltebb parkerdejét évente mintegy egymillió látogató keresi fel, színes programkínálatával egész évben meghatározó eleme a turizmusnak. A gasztronómia szerelmesei sem csalódnak, Sopronban izgalmas, multikulturális gasztronómiával és kiváló vörösborokkal várják őket.