Folytatódik az ismeretterjesztő kampány

2020. május 19. 07:56
A LIGA Szakszervezetek folytatja az ismeretterjesztő kampányát, 2020. május 18-án a kampány negyedik filmje is megjelent.  
 
Folytatódik az ismeretterjesztő kampány

folytatodik-az-ismeretterjeszto-kampany

A május elsején induló kampány első kisfilmjét immár harmincezren nézték meg a Facebookon.

Most az „Együtt erősebbek vagyunk” digitális kampányának 4. kisfilmjét lehet letölteni, továbbosztani a Facebookon, vagy a LIGA Szakszevezetek YouTube oldalán. 

Az eddigi kampányfilmek: 


https://www.youtube.com/watch?v=3u4ooFMZJyE&t=9s

https://www.youtube.com/watch?v=P_luWYYrAP0

https://www.youtube.com/watch?v=Gu7kbwey9PY&t=1s

https://www.youtube.com/watch?v=geJRioBWkSw

Illetve: 

https://www.facebook.com/LIGASzakszervezetek/posts/2983825185028187

Lájkoljátok, terjesszétek és osszátok meg a kisfilmeket minél több baráttal, ismerőssel, jelenlegi és leendő tagtárssal!

Kísérjétek figyelemmel honlapunkat (www.liganet.hu) és a Facebook oldalunkat az újabb kisfilmek megjelenéséről! Mutassuk meg, hogy EGYÜTT ERŐSEBBEK VAGYUNK!

 

liganet.hu

Kapcsolódó cikkek

Meghatalmazás minta földtulajdonosi gyűléshez

2016. március 08. 08:09
Március 3-án hatályba lépett a Vtv. végrehajtásának szabályairól szóló, 79/2004. (V. 4.) FVM rendelet módosítása. Ezen túlmenően megtekinthető a földtulajdonosi gyűlésekre szóló meghatalmazás minta, amellyel a gyűlésen részt venni nem kívánó vagy nem tudó földtulajdonos képviseletére mást meghatalmazhat.

Megkezdődött a védett őshonos és a veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának tenyésztésében történő megőrzésére nyújtandó támogatáshoz kapcsolódó kifizetési kérelmek benyújtása

2016. március 09. 07:59
2016. március 1-ével megkezdődött a védett őshonos és a veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának tenyésztésben történő megőrzésére nyújtandó támogatáshoz kapcsolódó kifizetési kérelmek benyújtása.