Folytatódik az ismeretterjesztő kampány

2020. május 19. 07:56
A LIGA Szakszervezetek folytatja az ismeretterjesztő kampányát, 2020. május 18-án a kampány negyedik filmje is megjelent.  
 
Folytatódik az ismeretterjesztő kampány

folytatodik-az-ismeretterjeszto-kampany

A május elsején induló kampány első kisfilmjét immár harmincezren nézték meg a Facebookon.

Most az „Együtt erősebbek vagyunk” digitális kampányának 4. kisfilmjét lehet letölteni, továbbosztani a Facebookon, vagy a LIGA Szakszevezetek YouTube oldalán. 

Az eddigi kampányfilmek: 


https://www.youtube.com/watch?v=3u4ooFMZJyE&t=9s

https://www.youtube.com/watch?v=P_luWYYrAP0

https://www.youtube.com/watch?v=Gu7kbwey9PY&t=1s

https://www.youtube.com/watch?v=geJRioBWkSw

Illetve: 

https://www.facebook.com/LIGASzakszervezetek/posts/2983825185028187

Lájkoljátok, terjesszétek és osszátok meg a kisfilmeket minél több baráttal, ismerőssel, jelenlegi és leendő tagtárssal!

Kísérjétek figyelemmel honlapunkat (www.liganet.hu) és a Facebook oldalunkat az újabb kisfilmek megjelenéséről! Mutassuk meg, hogy EGYÜTT ERŐSEBBEK VAGYUNK!

 

liganet.hu

Kapcsolódó cikkek

Ország Tortája 2022: ez a finomság lett a magyarok kedvence idén; itt kapható, ennyibe kerül

2022. augusztus 02. 08:30
A szegedi Virág Cukrászda és Kávéház hozzáadott cukor nélkül készült alkotása nyerte idén a Magyarország Cukormentes Tortája versenyt, amelyet az Egy Csepp Figyelem Alapítvány minden évben a Magyar Cukrász Ipartestülettel együtt hirdet meg. A „Nagyi kedvence” győzelmét Budapesten, az Országház Vadásztermében tartott sajtótájékoztatón jelentették be, ahol az augusztus 20-i programok mellett kihirdették a 2022-es Magyarország Tortáját, amely a „Huncut szilva herceg” nevű édesség lett. A győztes tortákat augusztus 19-től lehet megkóstolni, mikortól az ország számos cukrászdájában és Budapesten, a Magyar Ízek Utcáján is árusítják.

Szigligeten megálljt parancsoltak a beépítési láznak

2019. június 03. 08:08
Bár az évi rendes top 10-es nyári balatoni úticélok között általában nem is szerepel, ezt mi csöppet sem bánjuk! Évtizedek óta azért drukkolunk, hogy minél tovább megmaradhasson ilyen szellősnek, tisztának és rendezettnek ez a parányi félsziget, a Balaton-felvidék tanúhegyei között: Szigliget. Ahol nyáridőben, csúcsszezonban is élvezhető a strand, és zöld a fű. Várából csodás a panoráma, az Ófaluban kihagyhatatlan a kézműves fagyizó, lábainál pedig hullámzik a Balaton.