Kapcsolódó tartalmak: kampány

Hír: Újabb kampány indul a magyar tej népszerűsítéséért

2016. március 18. 07:48
 
Minden eddiginél nagyobb marketingkampány indul a magyar tej népszerűsítéséért - jelentette be Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter csütörtökön, Budaörsön az egyik áruházláncban tartott sajtótájékoztatón.

Hír: Marketinggel nyugtatnák az elkeseredett tejtermelőket

2016. március 18. 07:57
 
Összesen 420 millió forintos tejpiaci marketingkampányt jelentett be az agrárminiszter egy nappal a hazai tejtermelők holnapi demonstrációi előtt. Az uniós túltermelés miatt dömpingáron importált tejtermékek hosszabb távon tönkretehetik a hazai tejágazatot. A termelők szerint hosszabb távon a kereskedők és a fogyasztók tehetik a legtöbbet a megmentésükért.

Hír: A munkavédelmi előírások már egy alkalmazott esetén is kötelezőek

2017. október 16. 12:09
 
"Biztonságos munkavégzés a terepen" címmel munkavédelmi témájú tájékoztató sorozatot szervez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, amely a nemzetgazdasági tárca által indított kampányhoz kapcsolódik, és amelyen részt vehetnek induló vállalkozások képviselői is.

Hír: Munkavédelmi kampány és tájékoztató rendezvény

2018. január 30. 07:02
 
Irány Harkány, ahol január 30-án tartunk kampányt a munkavédelem területén (mezőgazdaságban). Utána január 31-én Hajdúszoboszlón kampányolunk és február 1-én Tatabányán tartunk tájékoztató rendezvényt a mezőgazdaságban dolgozók számára a munkavédelem legfontosabb tudnivalóiról, hogy mindenki tudja mire kell munkája során odafigyelni annak érdekében, hogy épségben, egészségben térhessenek haza családjukhoz a napi elvégzett munka után!

Hír: A marhahús-fogyasztás növeléséért indít kampányt az agrárkamara

2018. március 09. 08:10
 
A magyar marhahús-fogyasztás uniós átlaghoz közelítése érdekében kampányt indít a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) – mondta a köztestület elnöke szerdán Budapesten sajtótájékoztatón – közölte az MTI. 

Hír: Az egészséges munkahelyek - a veszélyes anyagok helyes kezelése

2018. május 02. 15:13
 
2018. április 26-án tartották az EU-OSHA következő, 2 éves kampányának nyitó konferenciáját. A kampány a veszélyes anyagok helyes kezelésére kívánja felhívni a figyelmet és tudatosítani annak fontosságát. Veszélyes anyagok mindenhol előfordulnak, a háztartásban is!

Hír: Kellő odafigyeléssel elkerülhetők lehettek volna a halálos balesetek

2018. december 14. 08:09
 
A statisztika szerint eredményes volt a NAK közreműködésével lezajlott mezőgazdasági munkavédelmi tájékoztató kampány. Az akció részeként megtartott célvizsgálat rámutatott a főbb munkáltatói hiányosságokra.

Hír: Elöregedés fenyegeti a magyar agráriumot

2019. április 03. 09:35
 
A fiatalokat megcélzó, a mezőgazdaságot népszerűsítő kampány indul jövőre.

Hír: 1500 diák került közelebb a hazai agráriumhoz

2019. június 05. 07:49
 
A rendezvények kimondott célja volt, hogy a fiatalokból a változó trendekre nyitott, azokat befogadó és tudatosan vásárló célcsoportot hozzanak létre

Hír: A negatív állattenyésztési kampány ellen a NAK is csatlakozott

2019. december 04. 08:29
 
Negatív hírek érkeztek a kereskedelmi háborúval kapcsolatban, amely a gabonák piacán, leginkább a szójabab kerekedésében érezteti hatását.
«12»