Folytatódnak a műhelymunka-megbeszélések

2020. január 22. 09:37
2020. január 21-én a LIGA Szakszervezetek folytatta a megbeszéléssorozatát, amely műhelymunka címmel immár a harmadik, és amely ez alkalommal a szakszervezetek politikai pártokkal való kapcsolatának témakörét járta körül.

Az Elnökség korábbi határozatának megfelelően a műhelymunka célja, hogy alapvető szakszervezet-politikai kérdéseket tisztázzon a LIGA Szakszervezeteken belül annak érdekében, hogy növelje a szervezet érdekérvényesítő képességét.

A műhelymunka elnevezésű megbeszélésre a novemberi nyitóbeszélgetés után a harmadik alkalommal került sor. Az első alkalommal a résztvevők a magyar szakszervezeti mozgalomról, és ezen belül a LIGA Szakszervezetek helyzetének elemzéséről fejtették ki a gondolataikat, a második alkalommal a LIGA Szakszervezetek értékrendje és működésmódja volt a terítéken.

A mostani kérdés vitájához a felvezető előadást Czövek János társelnök (képünkön) tartotta, aki kiemelte, a LIGA korábbi alapszabályaiban is hangsúlyosan szerepelt a szervezet pártsemlegessége.

liganet.hu

Kapcsolódó cikkek

Természetbarát Találkozó 2016 - Velence

2016. május 31. 12:49
2016. május 27-29. között 46. alkalommal került megrendezésre a MÉDOSZ Természetbarát Találkozó, Velencén.

Szemmagasságban

2018. november 12. 08:20
Egy jó cikk arról, hogyan is lenne érdemes viszonyulni társainkhoz és hogyan lenne érdemes egyáltalán elindulni, ki a világba....