Gépek, állatok, emberek

2016. május 23. 08:22
Az idei XXIII. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok nagy lendülettel zakatol a Hód-Mezőgazda Zrt. kiállítási centrumában, Hódmezővásárhelyen. Kint jártunk pénteken is, mutatjuk, mivel találkoztunk.

Azonban, aki egy kicsit tart az állatoktól, vagy éppen gépmániás, az is megtalálhatja a számításait, hiszen számos hatalmas gépóriással és a technika legújabb vívmányaival találkozhat. Például a Szal-Agro Kft. is a kiállítók közt van, így kicsit ki is faggattuk Solymosi Zoltán területi gépértékesítési vezetőt.

Aki elmondta, hogy mezőgazdasági gépeket forgalmaznak, és amelyeket a kiállításra hoztak, azok elsősorban az állattartással kapcsolatos. Csomagoló-, bálázó-, kaszálógépek például. Amely a fenti képen látható, az egy pillangókasza, amely egy kaszakombináció, és 9,4 méter munkaszélességgel tud dolgozni – tudtuk meg Solymosi Zoltántól. Aki azt is elárulta, hogy már sokadik alkalommal vannak kint a vásárhelyi kiállításon.

A további programokról itt olvashat.

 

 

G.

További fotók:

Kapcsolódó cikkek

Jelentős fejlesztések az erdei turizmusban

2017. november 08. 07:48
A nemzeti parkok regisztrált látogatóinak száma 2010-hez képest 75 százalékkal nőtt.

KEMÉNY FELLÉPÉS VÁRHATÓ A MULTIK TÚLKAPÁSAI ELLEN

2017. március 09. 08:44
Társadalmi egyeztetésre bocsátja a kormány a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Miniszterelnökség által közösen kidolgozott javas­latokat, amelyek révén a szigorúbb élelmiszer-biztonság, a multinacionális vállalatok piaci túlkapásait megakadályozó kereskedelempolitika, illetve a hatékony fogyasztóvédelem elvei mentén új szabályokat vezethetnek be a jövőben – tudta meg a Magyar Idők kormányközeli forrásból.