Kapcsolódó tartalmak: állattenyésztés

Hír: Amit látni kell az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon

2016. május 04. 10:45
 
Április végén hirdették ki a XXIII. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Termékdíj Pályázatának eredményeit. A méltatott gépeket, berendezéseket mindenképpen érdemes megnézni a hódmezővásárhelyi kiállításon.

Hír: Gépek, állatok, emberek

2016. május 23. 08:22
 
Az idei XXIII. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok nagy lendülettel zakatol a Hód-Mezőgazda Zrt. kiállítási centrumában, Hódmezővásárhelyen. Kint jártunk pénteken is, mutatjuk, mivel találkoztunk.

Hír: Együttműködési megállapodást írt alá a magyar agrártárca és Laosz Földművelésügyi és Erdészeti Minisztériuma

2017. február 13. 08:16
 
Együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá a mezőgazdaság, az állattenyésztés, az élelmiszerelőállítás, valamint a mezőgazdasági kutatás és fejlesztés terén Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár és Phouang Parisak Pravongviengkham laoszi mezőgazdasági és erdészeti miniszterhelyettes.

Hír: Az ágazati egyensúlyra törekszik a kormány

2017. május 02. 07:52
 
A Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a hajdúnánási kihajtási ünnepségen mondott beszédet, amivel reményt adhat a hazai állattenyésztőknek.

Hír: Elfogadhatatlanok a mesterséges húsok

2018. január 22. 09:26
 
Az állattenyésztés jövőjéről tanácskoztak a berlini Zöld Héten az agrárminiszteri csúcstalálkozó résztvevői. A magyar tárcavezető az agrárium legkockázatosabb ágazatának nevezte az állattenyésztést.

Hír: Magyar befektetők előtt mutatkoztak be az agrárinnovációs startupok

2019. július 16. 07:53
 
A nemzetközi piacra lépés előtt álló hazai agrárstartupok mutatkoztak be befektetői alapok és agrárvállalatok szakembereinek a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Design Terminal rendezvényén.