Hatalmas akciózást jelentett be az egyik legnagyobb magyarországi bolt

2024. február 22. 14:47
A Penny február 22-én induló heti akcióiban számos termék árát akár 40 százalékkal is csökkenti valamennyi üzletében, így a friss zöldségekét és gyümölcsökét, bizonyos húskészítményekét, fagyasztott élelmiszerekét vagy a sós snackekét.
Hatalmas akciózást jelentett be az egyik legnagyobb magyarországi bolt
„A Penny Magyarország kiemelt célja, hogy mindig pénztárcabarát és kiváló minőségű termékek kerüljenek a vásárlók kosarába. Éppen ezért az áruházlánc február 22-én induló heti akcióiban számos termék árát akár 40 százalékkal csökkenti – tudatta a Világgazdasággal a hazánkban 231 üzletet, és három logisztikai központot üzemeltető, mintegy 5000 munkatársat foglalkoztató vállalat. 
 
Ilyen akciókkal várja a Penny a vásárlókat 
A közleményben azt írják, hogy a Penny egész évben akciókkal, bolti és digitális kuponokkal, valamint hűségprogrammal várja a vásárlókat, akik csütörtöktől akár 40 százalékkal kedvezőbb áron juthatnak 
 
  • friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz, 
  • bizonyos húskészítményekhez, 
  • fagyasztott élelmiszerekhez vagy akár 
  • sós snacktermékekhez valamennyi üzletben. 

De ez még nem minden, mert emellett egyes friss húsok, pékáruk és tejtermékek ára is jelentősen csökken – közölték.

„Mindig az adott szezonnak megfelelő promóciókat szervezünk, hétről hétre frissülő ajánlatokkal, a hűségprogramunk keretében pedig további nagyszerű ajánlatokkal várjuk vásárlóinkat. Kezdeményezéseinkkel igyekszünk támogatni vásárlóinkat az egészségesebb és gazdaságosabb döntések meghozatalában. Emellett szorosan együttműködünk a magyar beszállítókkal és termelőkkel, aminek köszönhetően az alapanyagárak csökkenését tovább érvényesítjük fogyasztóink felé” – fogalmazott Kazatsay Eszter, a Penny magyarországi kommunikációs vezetője. 
Penny akciós újság online olvashatóan, a kockáknak is - Link kereső
A hagyományos, akciós újságban szereplő szezonális kedvezmények mellett a hűségprogramok is népszerűek: egyre több vásárló veszi igénybe a digitális Penny-kártyát az applikáción keresztül. Emellett az áruházlánc honlapján, a Pénztárcabarát fogások menüpontban folyamatosan frissül a recepttár.
 
forrás: vg.hu

Kapcsolódó cikkek

Hogy kerül a tojás az asztalra? – a MATE innovációja jóvoltából mostantól kezdve már a lehető legjobb minőségben

2023. március 07. 16:03
MATE doktorandusz kísérletezett ki egy olyan úttörő eljárást, mely lehetővé teszi az élelmiszeriparban rendkívül elterjedt tojáslé fagyasztással történő tartósítását. Újításának köszönhetően mostantól lehetséges lesz a friss tojáslé konzisztenciájához hasonló felengedtetett tojáslevet előállítani.
Amikor önfeledten beleharapunk kedvenc péksüteményünkbe vagy épp élvezettel falunk egy szép darab habossüteményt, a legritkább esetben morfondírozunk azon, hogy vajon hogyan készülhetett az adott finomság. Még kevésbé gyakran gondolunk bele abba, hogy ahhoz, hogy a cukrász vagy a pék minden nap telerakhassa hűtőit és pultjait a ránk kacéran kacsintgató friss süteményekkel, peckesen dagadozó batyukkal vagy kaján kiflikkel, milyen minőségi alapanyagokra van feltétlen szüksége.

Az olcsó import határozza meg a hagyma áralakulását is

2023. november 06. 12:31
A tavalyi rekordáraknál alacsonyabb, de magas szinten stabilizálódó árak jellemzik november elején a lengyel hagymapiacot.