Hatalmas akciózást jelentett be az egyik legnagyobb magyarországi bolt

2024. február 22. 14:47
A Penny február 22-én induló heti akcióiban számos termék árát akár 40 százalékkal is csökkenti valamennyi üzletében, így a friss zöldségekét és gyümölcsökét, bizonyos húskészítményekét, fagyasztott élelmiszerekét vagy a sós snackekét.
Hatalmas akciózást jelentett be az egyik legnagyobb magyarországi bolt
„A Penny Magyarország kiemelt célja, hogy mindig pénztárcabarát és kiváló minőségű termékek kerüljenek a vásárlók kosarába. Éppen ezért az áruházlánc február 22-én induló heti akcióiban számos termék árát akár 40 százalékkal csökkenti – tudatta a Világgazdasággal a hazánkban 231 üzletet, és három logisztikai központot üzemeltető, mintegy 5000 munkatársat foglalkoztató vállalat. 
 
Ilyen akciókkal várja a Penny a vásárlókat 
A közleményben azt írják, hogy a Penny egész évben akciókkal, bolti és digitális kuponokkal, valamint hűségprogrammal várja a vásárlókat, akik csütörtöktől akár 40 százalékkal kedvezőbb áron juthatnak 
 
  • friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz, 
  • bizonyos húskészítményekhez, 
  • fagyasztott élelmiszerekhez vagy akár 
  • sós snacktermékekhez valamennyi üzletben. 

De ez még nem minden, mert emellett egyes friss húsok, pékáruk és tejtermékek ára is jelentősen csökken – közölték.

„Mindig az adott szezonnak megfelelő promóciókat szervezünk, hétről hétre frissülő ajánlatokkal, a hűségprogramunk keretében pedig további nagyszerű ajánlatokkal várjuk vásárlóinkat. Kezdeményezéseinkkel igyekszünk támogatni vásárlóinkat az egészségesebb és gazdaságosabb döntések meghozatalában. Emellett szorosan együttműködünk a magyar beszállítókkal és termelőkkel, aminek köszönhetően az alapanyagárak csökkenését tovább érvényesítjük fogyasztóink felé” – fogalmazott Kazatsay Eszter, a Penny magyarországi kommunikációs vezetője. 
Penny akciós újság online olvashatóan, a kockáknak is - Link kereső
A hagyományos, akciós újságban szereplő szezonális kedvezmények mellett a hűségprogramok is népszerűek: egyre több vásárló veszi igénybe a digitális Penny-kártyát az applikáción keresztül. Emellett az áruházlánc honlapján, a Pénztárcabarát fogások menüpontban folyamatosan frissül a recepttár.
 
forrás: vg.hu

Kapcsolódó cikkek

Egyre kevesebb a komló, drágul a sör

2023. október 24. 18:04
Egy új tanulmány szerint csökken az európai komló mennyisége, amely a sör jellegzetes keserű ízét adja. A tudósok azt is megállapították, hogy a komló alfa keserűsavai csökkentek a magasabb és szélsőségesebb hőmérsékletek miatt.
 
Az előrejelzések szerint a forróbb, hosszabb és szárazabb nyarak súlyosbítják a helyzetet, és a sör drágulásához vezethetnek. A tanulmány szerzői ezért arra figyelmeztetik a termesztőket, hogy fejlesszék termesztési technikáikat.
 

Megbuktak az olívaolajok a teszteken: némelyik emberi fogyasztásra sem alkalmas

2024. január 19. 14:37
Egyes termékekről kimondták: emberi fogyasztásra vagy élelmiszer-összetevőként való felhasználásra alkalmatlanok.
 
141 extraszűz olívaolajat vizsgáltak meg a szakértők, és ezek 42 százalékánál hamisítást vagy címkézési szabálytalanságot állapítottak meg.