Hatalmas pénzt spóroltak meg a magyar nyugdíjakon

2015. október 01. 13:06
"A 2010-es évek elején végrehajtott szigorításokkal, a korhatár előtti nyugdíjazás jelentős csökkentésével az állam több száz milliárd forintot spórolt a nyugdíjkiadásokon - derül ki a Policy Agenda elemzésből. A megtakarítás nagyobb is lehetne, ha nem lenne a nők korhatárkedvezménye - ezért volt fontos, hogy ne kerülhessen népszavazásra a férfiak hasonló kedvezménye."

Kapcsolódó cikkek

Albán pékségeket zárt be a NAV

2014. július 22. 20:06
Országszerte súlyos szabálytalanságokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy külföldi tulajdonban lévő pékség üzletláncának több boltjában. A Magyar Nemzet sütőipari forrásai mindannyian albán pékségeket neveztek meg.

Ha nem emeljük a béreket,egyszer rosszabb lesz mindenkinek

2015. október 01. 13:09
"Ijesztő adatok jelentek meg az elmúlt napokban. Előbb az Economist publikált egy grafikont, amely szerint Magyarország vezet az európai betöltetlen állások ranglistájánn, majd a VS.hu-n jelent meg egy cikk, amelyben a dunántúli autóipari vállalkozások szövetségének elnöke, Gellén László mondta el, hogy már meg se hirdetik a cégek a üres álláshelyeket – felhagytak a munkaerő toborzással -, mert nincsenek az állás betöltésére alkalmas munkavállalók."