Hűtőházat épített 1,2 milliárd forintból a BLTZ-Invest Kft.

2016. március 30. 11:18
Több mint 1,2 milliárd forintot fordított egy hűtőház felépítésére a gyümölcs bércsomagolással és bérhűtéssel foglalkozó BLTZ-Invest Kft. a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gégényben - közölte a társaság az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a mintegy hatezer négyzetméteres hűtőház több mint háromezer tonna gyümölcs tárolására alkalmas, a projekt segítségével pedig közel harminc embernek kínálhatnak majd álláslehetőséget. A cégnél jelenleg tízen dolgoznak.


A társaság a 1 milliárd 286 millió forint értékű beruházás megvalósításához a Gazdaságfejlesztési Operatív Program Logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztése című pályázati kiírásán csaknem 489 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott - olvasható a cég honlapján.

A nyilvános cégadatok szerint a nyíregyházi székhelyű BLTZ-Invest Kft. 2014-ben 2,2 milliárd forintos nettó árbevétel mellett 888 ezer forint mérleg szerinti eredményt ért el.

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

Érdekegyeztetést minél előbb!

2021. március 02. 09:31
Az IndustriALL Europe, a legnagyobb Európai Ipari Szakszervezeti Szövetség magyarországi tagszervezetei, a Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezete, az Egyesült Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezete, a MOL Bányász Szakszervezet, a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége és a Vasas Szakszervezeti Szövetség amelyek az iparban dolgozók képviseletét látják el az alábbi álláspontot alakították ki az Európai Unió minden eddiginél több, 672,5 milliárd EUR összegű, úgynevezett Helyreállítási és Rezilienciaépítési Eszközből történő magyarországi részesüléshez.

A SZEF támogatja a PSZ követeléseit

2020. augusztus 18. 08:11
A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) támogatja a Pedagógusok Szakszervezetének (PSZ) 2020. augusztus 12-ei kezdeményezést az oktatáson belüli járványügyi protokoll kialakításával kapcsolatban.