Idén is Érték és Minőség Nagydíjas a Nádudvari

2023. szeptember 11. 13:37
Idén újra ünnepelhet a Nádudvari márka, hiszen ismét az Érték és Minőség Nagydíjasok között szerepelhet! Szeptember 8.-án, a Parlament Kupola termében került sor a díjak átadására, ahol 2 termékcsaládjuk is - a Nádudvari réteges krémjoghurt termékcsalád és a Chef Exclusive reggeliző termékcsalád -elnyerte ezt a kimagasló elismerést.
Idén is Érték és Minőség Nagydíjas a Nádudvari
A Nádudvari réteges krémjoghurt család gyártása során felhasznált tej 100%-ban magyar; nagy része saját telephelyeikről, a Hortobágy környékéről érkezik, mely egyedi, kiváló minőségű alapanyagként biztosítja a tejtermékek, így a réteges krémjoghurt magas és állandó minőségét. A termék, mely bevezetése után azonnal közönségkedvenc lett, háromféle ízben érhető el: áfonyás, kajszibarackos és erdei gyümölcsös.
 
Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerésére és díjazására, amelyek tevékenységük során elkötelezettek a minőség ügye iránt, és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű áruk előállításának illetve szolgáltatások nyújtásának.
 
A Nádudvari Chef Exclusive „reggeliző termékcsalád” – a debrecziner, a virsli és a nürnbergi kolbász – a régi jól bevált és kedvelt receptúrák alapján készülnek, a könnyebb és praktikusabb felhasználás érdekében azonban hámozottan kerülnek a csomagolásba. Nem véletlenül nyerték el a fogyasztók tetszését: a termékek a szállodai reggelik élményét varázsolják az asztalra, a nyaralások hangulatát idézve. A termékek kifejlesztésénél figyelembe vették a fogyasztói elvárásokat: mindhárom termék laktóz- és gluténmentes.
Mint minden Nádudvari tejtermék – 100%-ban magyar tej felhasználásával készül, bevezetése után szinte azonnal közönségkedvenc lett. A 3 féle ízben elérhető réteges gyümölcsjoghurtok közül a kajszibarackos a finoman édes ízt kedvelők számára érdekesebb, az áfonyával készült joghurtunkat az enyhén savanykás, tipikus áfonya ízt kedvelők preferálják. Az erdei gyümölcsökkel készült réteges krémjoghurt vegyesen tartalmaz édesebb és kicsit savanykásabb gyümölcsöket, mint a földieper, vagy a ribizli. Nádudvari joghurtjai igazi krémes élvezetet nyújtanak mindenkor. A Nádudvari joghurt felhasználásával készült réteges joghurtcsalád igazán kihagyhatatlan, ha egy tökéletes desszertre vágyunk.
 
forrás: agrotrend.hu

Kapcsolódó cikkek

Kenyából érkezik a legtöbb bazsalikom

2023. augusztus 15. 15:34
Meglepő hírről számolt be a freshplaza.de hírportál, miszerint jelenleg az európai piacra kerülő bazsalikomnak mintegy 80%-a Kenyából származik. Hűtött légi szállítással fél napon belül ér a termék az öreg kontinensre.
 

Furcsa, de hasznos dologra jöttek rá a kutatók, miközben a paradicsomot vizsgálták

2023. április 17. 09:33
Spanyol kutatók paradicsom-feldolgozási hulladékból állítottak elő "védőlakkot".
 
A szubtropikus és mediterrán kertészet kutatására szakosodott Mayora, spanyol intézet munkatársai  kísérletekkel kimutatták, hogy a paradicsom-feldolgozás (lé- és pürégyártás) során keletkező, egyébként szemétre dobott, bár kis részben takarmányként is hasznosítható hulladékaiból speciális védőlakkot lehet előállítani. Ez az anyag azonos értékű a műanyaggyártásban használt „biszfenol A" adalékanyaggal, és ugyanakkor az emberi egészségre teljesen ártalmatlan.