Idén is Érték és Minőség Nagydíjas a Nádudvari

2023. szeptember 11. 13:37
Idén újra ünnepelhet a Nádudvari márka, hiszen ismét az Érték és Minőség Nagydíjasok között szerepelhet! Szeptember 8.-án, a Parlament Kupola termében került sor a díjak átadására, ahol 2 termékcsaládjuk is - a Nádudvari réteges krémjoghurt termékcsalád és a Chef Exclusive reggeliző termékcsalád -elnyerte ezt a kimagasló elismerést.
Idén is Érték és Minőség Nagydíjas a Nádudvari
A Nádudvari réteges krémjoghurt család gyártása során felhasznált tej 100%-ban magyar; nagy része saját telephelyeikről, a Hortobágy környékéről érkezik, mely egyedi, kiváló minőségű alapanyagként biztosítja a tejtermékek, így a réteges krémjoghurt magas és állandó minőségét. A termék, mely bevezetése után azonnal közönségkedvenc lett, háromféle ízben érhető el: áfonyás, kajszibarackos és erdei gyümölcsös.
 
Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerésére és díjazására, amelyek tevékenységük során elkötelezettek a minőség ügye iránt, és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű áruk előállításának illetve szolgáltatások nyújtásának.
 
A Nádudvari Chef Exclusive „reggeliző termékcsalád” – a debrecziner, a virsli és a nürnbergi kolbász – a régi jól bevált és kedvelt receptúrák alapján készülnek, a könnyebb és praktikusabb felhasználás érdekében azonban hámozottan kerülnek a csomagolásba. Nem véletlenül nyerték el a fogyasztók tetszését: a termékek a szállodai reggelik élményét varázsolják az asztalra, a nyaralások hangulatát idézve. A termékek kifejlesztésénél figyelembe vették a fogyasztói elvárásokat: mindhárom termék laktóz- és gluténmentes.
Mint minden Nádudvari tejtermék – 100%-ban magyar tej felhasználásával készül, bevezetése után szinte azonnal közönségkedvenc lett. A 3 féle ízben elérhető réteges gyümölcsjoghurtok közül a kajszibarackos a finoman édes ízt kedvelők számára érdekesebb, az áfonyával készült joghurtunkat az enyhén savanykás, tipikus áfonya ízt kedvelők preferálják. Az erdei gyümölcsökkel készült réteges krémjoghurt vegyesen tartalmaz édesebb és kicsit savanykásabb gyümölcsöket, mint a földieper, vagy a ribizli. Nádudvari joghurtjai igazi krémes élvezetet nyújtanak mindenkor. A Nádudvari joghurt felhasználásával készült réteges joghurtcsalád igazán kihagyhatatlan, ha egy tökéletes desszertre vágyunk.
 
forrás: agrotrend.hu

Kapcsolódó cikkek

Kiderült, hogy a húsok 88%-ában találhatók mikroműanyagok

2024. január 17. 13:53
A mikroműanyag ugyanolyan elterjedt a szárazföldi eredetű fehérjékben, mint az óceánból származókban.
 
Másfél tucat húskészítményt vizsgáltak, és nem volt olyan, amelyben ne lett volna mikroműanyag, sőt még a húst helyettesítő vegán termékekben is kimutatták a szennyeződést – írja a hvg.hu.
 

Aranyáron mérik majd a fóliás szamócát

2023. április 14. 14:22
A görög szamóca kilós ára most 1700 forint körül alakul, fóliás magyar társa azonban várhatóan ennél sokkal többe kerül majd.
 
A fóliasátrakban elültetett, illetve a szabadföldi szamóca is sokkal többe fog kerülni, mint a görög áru. A szezon áprilisban kezdődik el és Huber István őstermelő a TV2 Tények riportjában azt mondta, hogy a fóliás eper kilója  körülbelül 7000 forintba kerül majd.