Idén is Érték és Minőség Nagydíjas a Nádudvari

2023. szeptember 11. 13:37
Idén újra ünnepelhet a Nádudvari márka, hiszen ismét az Érték és Minőség Nagydíjasok között szerepelhet! Szeptember 8.-án, a Parlament Kupola termében került sor a díjak átadására, ahol 2 termékcsaládjuk is - a Nádudvari réteges krémjoghurt termékcsalád és a Chef Exclusive reggeliző termékcsalád -elnyerte ezt a kimagasló elismerést.
Idén is Érték és Minőség Nagydíjas a Nádudvari
A Nádudvari réteges krémjoghurt család gyártása során felhasznált tej 100%-ban magyar; nagy része saját telephelyeikről, a Hortobágy környékéről érkezik, mely egyedi, kiváló minőségű alapanyagként biztosítja a tejtermékek, így a réteges krémjoghurt magas és állandó minőségét. A termék, mely bevezetése után azonnal közönségkedvenc lett, háromféle ízben érhető el: áfonyás, kajszibarackos és erdei gyümölcsös.
 
Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerésére és díjazására, amelyek tevékenységük során elkötelezettek a minőség ügye iránt, és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű áruk előállításának illetve szolgáltatások nyújtásának.
 
A Nádudvari Chef Exclusive „reggeliző termékcsalád” – a debrecziner, a virsli és a nürnbergi kolbász – a régi jól bevált és kedvelt receptúrák alapján készülnek, a könnyebb és praktikusabb felhasználás érdekében azonban hámozottan kerülnek a csomagolásba. Nem véletlenül nyerték el a fogyasztók tetszését: a termékek a szállodai reggelik élményét varázsolják az asztalra, a nyaralások hangulatát idézve. A termékek kifejlesztésénél figyelembe vették a fogyasztói elvárásokat: mindhárom termék laktóz- és gluténmentes.
Mint minden Nádudvari tejtermék – 100%-ban magyar tej felhasználásával készül, bevezetése után szinte azonnal közönségkedvenc lett. A 3 féle ízben elérhető réteges gyümölcsjoghurtok közül a kajszibarackos a finoman édes ízt kedvelők számára érdekesebb, az áfonyával készült joghurtunkat az enyhén savanykás, tipikus áfonya ízt kedvelők preferálják. Az erdei gyümölcsökkel készült réteges krémjoghurt vegyesen tartalmaz édesebb és kicsit savanykásabb gyümölcsöket, mint a földieper, vagy a ribizli. Nádudvari joghurtjai igazi krémes élvezetet nyújtanak mindenkor. A Nádudvari joghurt felhasználásával készült réteges joghurtcsalád igazán kihagyhatatlan, ha egy tökéletes desszertre vágyunk.
 
forrás: agrotrend.hu

Kapcsolódó cikkek

Új szabályozás jön az ivóvízre, a magánkutakat is érinti

2023. január 06. 17:31
Hamarosan több összetevő alapján kell vizsgálni az ivóvizek minőségét, csökken egyes, egészségre kockázatos anyagok megengedett aránya, a magánkutaktól pedig a közműves hálózat használata felé kell terelni a lakosságot.
 
Január 12-ig kell átültetni a hazai jogrendbe az Európai Parlament és a Tanács 2020. december 22-én az emberi fogyasztásra szánt víz minőségéről szóló 2020/2184 irányelvét, amely öt fő területet érint.

Zöldség értékesítés a facebook-on

2023. augusztus 18. 15:33
A Jakabszálláson működő Pullai Kertészet és az Alfa Lucullus Termelésfejlesztési Kft. nyílt napján korszerű szabadföldi zöldségfajtákat mutatak be az érdeklődőknek, ám emellett a rendhagyó értékesítési modelljük is igen sok tanulsággal szolgált. Egyes vásárlók a kisüzemi, szabadföldi zöldségekért szívesen fizetnek többet, és a rendhagyó vásárlási módok is terjednek...