Ilyen a csodás hóvirágszőnyeg az Alcsúti Arborétumban

2023. február 16. 15:55
Megkezdődött a sokak által várt virágzás, a hóvirágok kidugták a fejüket, az Alcsúti Arborétumban szinte virágszőnyeget képezve borítják be a földet, jelezve, hogy közeleg a tavasz.
Ilyen a csodás hóvirágszőnyeg az Alcsúti Arborétumban
Szabó Gábor fotósunk elment és lencsevégre kapta a fehér kis fejeket és a hóvirágok mellett kibújó és növekedő egyéb színes virágokat. A Hóvirágünnep február 14-én kezdődött az Alcsúti Arborétumban, és mindennap 10-től 17-ig látogatható. A virágzás függvényében kb. 4-5 hétig gyönyörködhetünk majd az ottani hóvirágmezőben.
 
forrás: welovebudapest.com

Kapcsolódó cikkek

Újfajta csalás bukkant fel a magyar szálláspiacon, így próbáltak lehúzni egy motelt

2024. március 21. 16:54
Nagy értékű szobafoglalás, reptéri transzferrel egybekötve. Megérkezik a gép az USA-ból, ám némi bonyodalom adódik a beléptetésnél. A külföldi utas kölcsön kér az ügyintézés miatt a szálláshely által delegált sofőrtől – hihető történetnek tűnik, valójában csak egy jól kifundált csalásról van szó.

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

2024. április 26. 15:09
Sokat kellett rá várni, de végre megtörtént: kihirdették a győztest és kiderült, ki építheti meg az új Duna-hidat Mohácsnál. Minden idők egyik legnagyobb összegű beruházásáról van szó, de sokkal több minden épül majd meg, mint pusztán a 21. dunai átkelő Magyarországon. Itt van minden részlet, mit kell tudni az új Duna-hídról.