Ismeretterjesztő kampány kisfilmek a MÉDOSZ oldalán

2020. október 08. 10:15
A világjárvány is rávilágított arra, hogy máig sérülékenyek a dolgozók jogai, minden nap dolgoznunk kell azon, hogy a kivívott eredményeket megtartsuk
Ismeretterjesztő kampány kisfilmek a MÉDOSZ oldalán

A LIGA Szakszervezetek "Együtt erősebbek" vagyunk címmel ismeretterjesztő kampányt indított. Az oktató, animációs kisfilmek részei rávilágítanak arra, hogy milyen előnnyel jár, ha működik egy munkahelyen szakszervezet és miért hasznos szakszervezeti taggá válni.

A világjárvány felhívta a figyelmet arra, hogy azokat a jogokat, melyeket alapnak gondolunk, - mint a 8 órás munkaidő, a túlórapénz, az elért juttatások – bármikor elvehetik tőlünk. A koronavírusra hivatkozva majdnem mindenhol sérültek a dolgozók jogai, a váratlan helyzet megmutatta, hogy a kivívott szakszervezeti eredményeket nem elég csak megszerezni, azokat meg is kell tartani. A kampány célja, hogy a munkavállalók jobban ismerjék azt a munkát, amelyet a szakszervezetek az ő érdekükben végeznek és felismernék, hogy együtt erősebbek vagyunk. 

Az újonnan megjelenő kisfilmek szintén feltöltésre kerülnek a megadott menüpontba. 

A LIGA Együtt erősebbek vagyunk kisfilmjei elérhetőek a MÉDOSZ honlapján is a Médiatár / Videók menüpontban  vagy

http://medosz.hu/videok  vagy Itt 

Kapcsolódó cikkek

A fiatalok képzésén múlik a jövőnk – FAO kiadvány már magyarul is!

2016. november 14. 08:32
A FAO (Food and Agriculture Organization of the United Nations) olyan, magyarul is elérhető tájékoztató anyagot hozott létre, amely alkalmazásával a gyerekek és az ifjúság játszva tanulhat a klímaváltozásról, energia kérdésekről.

Ekkorát még nem láttál: gigantikus méretű tök nőtt Japánban

2020. szeptember 22. 09:42
Egy 410,3 kilogramm súlyú tök nyerte meg Japánban a szigetország legnagyobb töke címéért folyó versengést. A versenyt a koronavírus-járványra való tekintettel idén online rendezték meg.