Ismét drágul az üzemanyag

2023. augusztus 16. 15:09
A hét közepi 7-7 forintos drágulás után ismét emelkedik az egyik üzemanyagtípus ára.
Ismét drágul az üzemanyag
A hét utolsó napján csak a benzin ára fog várhatóan változni, ugyanis annak nagykereskedelmi árát emelik bruttó 5 forinttal – írja a Holtankoljak.hu. A gázolaj ára a héten már nem változik.
 
Így az átlagárak az alábbiak szerint alakulnak a hét második felében:
 
95-ös benzin: 641 forint/liter
gázolaj: 645 forint/liter
 
A portál szerint jövő héten akár minimális csökkenés is jöhet, de nagyobb esély mutatkozik az árak változatlanságára.
 
forrás: agrotrend.hu

Kapcsolódó cikkek

A HAGYOMÁNYOK ÁPOLÁSA KÖZÖSSÉGGÉ KOVÁCSOL

2023. május 30. 13:07
A tradíciók ápolása összekapcsolja a fiatalokat és az idősebbeket, közösséggé kovácsol. A hagyományok nem múzeum falai közé valók, azok megélése, ápolása a közösség erejét növelik – mondta Jászboldogházán a 14. Hagyományok Hétvégéjén Feldman Zsolt.
 
A Jászföld Hagyományőrző Egyesület által szervezett eseményen az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára említést tett arról, hogy az utóbbi tíz évben a kormány számos intézkedéssel igyekezett növelni a vidék népességmegtartó erejét, a vidéki életet vonzóvá tenni. Megújultak az iskolák, óvodák, utak, templomok, látványos változást tapasztalhat, aki járja a vidéket.

Budapestről induló vonatokat is érint a német sztrájk

2023. március 27. 12:00
A hétfői németországi közlekedési sztrájk már érinti a vasárnap este oda induló, valamint a kedd reggel onnan érkező nemzetközi vonatokat is.
  
A Mávinform a vasúttársaság honlapján vasárnap azt közölte: a Budapestről 26-án este Berlinbe induló Metropol EuroNight (EN 476) csak a lengyel határállomásig, Rzepinig közlekedik. A németországi szakaszon Rzepin és Berlin között pótlóbusszal utazhatnak az utasok. A Budapestről vasárnap (és hétfő) este induló Kálmán Imre EuroNight (EN 462) stuttgarti vonatrésze csak Salzburgig közlekedik. Salzburg és Stuttgart között a vonat nem jár.