Itt vannak a Budapesti Corvinus Egyetem nyílt napjának programjai

2023. november 29. 17:23
November 30-án a mesterszakokat, másnap az alap- és osztatlan szakokat lehet megismerni a Budapesti Corvinus Egyetem idei ingyenes nyílt napjain.
 
A november 30-i nyílt napon ismertetik, hogyan változik a mesterszakos felvételi, miképp számítják be a krediteket, szaktájékoztatókat tartanak mind az egyéves, mind a kétéves szakokról. Bemutatják, milyen nemzetközi lehetőségek vannak a corvinusos mesterszakokon és milyen diákszervezetekhez lehet csatlakozni.
 
Itt vannak a Budapesti Corvinus Egyetem nyílt napjának programjai
Az egyetem november 30-án és december 1-én nyílt napokat tart
 
A szaktájékoztatókon a marketingtől a vezetés és szervezésig, a gazdaságiviselkedés-elemzőtől a vállalkozásfejlesztésig, a pénzügytől a politikai gazdaságtanig több mint húsz szakról lehet átfogó képet kapni.
 
A pénteki alapszakos nyílt napon az érdeklődők belekóstolhatnak, milyen a hallgatói élet, megismerhetik az egyetemen működő közösségeket, a nemzetközi lehetőségeket, az ösztöndíjak és a diákhitel feltételeit. Tájékoztatást kapnak az új felvételi rendszerről, a szakfelelősök pedig mindent elmondanak számukra, amit az alapszakokról tudni kell. A szakok oktatói bemutató órákat is tartanak.
 
Az egyetem külön programmal készül az érdeklődő szülőknek és pedagógusoknak.
 
Különösen nagy érdeklődésre lehet számítani a Corvinus két új alapszakos képzése – a Filozófia, politika, gazdaság, valamint az Üzleti adattudomány – kapcsán.
 
Az intézmény - mely a közelmúltban stratégiai megállapodást kötött az ExxonMobil Hungary Kft.-vel - eddigi legnépszerűbb alapszakjait ismertető előadásokra – így a Gazdálkodási és menedzsment, a Kommunikáció- és médiatudomány, a Nemzetközi gazdálkodás, valamint a Nemzetközi tanulmányok területére – idén is sok jelentkezőt várnak.
 
A részvétel ingyenes regisztrációhoz kötött, regisztrálni és a részletes programról tájékozódni a Corvinus honlapján lehet az alapszakos nyílt nap és a mesterszakos nyílt nap eseményben.
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

Szalonkavarázs

2023. március 07. 18:35
Még szinte el sem búcsúzott a tél, a tavasz is csak most bukkant fel a látóhatárban, ám a márciusi alkonyattal már tündérek éledeznek a fák között. Apró, barna, hosszú csőrű tündérmadarak, akik az avarból fellibbenve cvikkekben járják táncukat az erdő szálasai között-felett, és pisszegő-korrogó hangot hallatva búcsúztatják az eltűnő Napkorongot.
Március 1-jével nemcsak az új vadászati évet köszönthetjük, de ebben az időszakban indul az erdő királynőjének, az erdei szalonka húzása is. A nappal az avarban félénken totyogó madár szürkületkor szinte a semmiből tör elő az alkonyat fényében, és néhol lassú, halk repüléssel, máskor sebes, gyors irányváltásokkal pillanatok alatt eltűnik szem elől.    

Ismét nagyot emelkedik a gázolaj ára

2023. augusztus 07. 12:20
Szerdán sem lesz megállás az üzemanyagárak emelkedésében.
 
A gázolaj nagykereskedelmi ára fog emelkedni a hét közepén bruttó 15 forinttal, ami a kiskerárakban várhatóan meg fog jelenni. A benzin beszerzési ára szerdán nem változik – írja a Holtankoljak.hu.