Kihirdették, melyik lett az Év Fürdője 2019-ben

2019. szeptember 06. 08:07
Harkányi Gyógy- és Strandfürdő lett 2019-ben az Év Fürdője a szavazatok alapján, közölték a szervezők a verseny hivatalos honlapján.

A győztes fürdő hatalmas, parkosított környezetével, strandterületével, csúszdáival és gyógyfürdő részével minden korosztály számára kínál rekreációs lehetőséget.

Harkány, 2018. július 20.
Vendégek a Harkányi Gyógy- és Strandfürdõben 2018. július 20-án.
MTI Fotó: Sóki TamásMTI Fotó: Sóki Tamás

Harkány 13,5 hektáros ősparkjában a több százéves fák és a Zsolnay-féle eozinos szökőkutak között található a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő, Közép-Európa egyik leghíresebb fürdőhelye. Harkány nemcsak a pihentető, frissítő és gyógyító kezelések, hanem a holisztikus gyógymódok mellett is elkötelezte magát, hogy a kezelések során a vendégek teste és lelke újra harmóniába kerülhessen egymással, olvasható a honlapon.

Második helyen a Hungarospa Hajdúszoboszló, a dobogó legalsó fokán pedig a Zalakarosi Fürdő végzett.

Az Év Feltörekvő Fürdője a makói Hagymatikum lett megelőzve a kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- és Élményfürdőt, a Helyiek Kedvenc Fürdőjének pedig a Miskolctapolcai Strandot választották meg a Nagyszénási Parkfürdő előtt.

Kiemelt kép: MTI/Kálmándy Ferenc

Kapcsolódó cikkek

Nem született egységes álláspont a vasárnapi nyitvatartásról a VKF ülésén

2019. június 27. 08:16
A Magyar Nemzet szerdai számában megjelent írás állításaival ellentétben a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fóruma (VKF) Monitoring Bizottsága tegnapi ülésén nem született egységes álláspont a kereskedelmi üzletek vasárnapi nyitvatartásának korlátozása kérdésében.

„Best of the best” díjat kapott a Pannon Magbank LIFE+ program

2016. június 10. 13:24
Május végén az Európai Bizottság „Best of the best” címmel tüntette ki és Európa 6 legsikeresebb LIFE-finanszírozású természetvédelmi programja közé választotta a Földművelésügyi Minisztérium által is támogatott Pannon Magbank LIFE+ programot.