Kitüntetés március 15. alkalmából

2021. március 17. 09:34
Idén a vírus miatt most márciusban sajnos nem személyesen vehetik át a kitüntetéseket. Ugyanakkor a megfelelő helyeken közzéteszik: ki milyen kitüntetést és milyen indoklással kap. E cikkben szakterületünk idén tavaszi kitüntetettjeiről adunk hírt.
Kitüntetés március 15. alkalmából

Magyar Érdemrend tisztikeresztje polgári tagozata kitüntetést kapta:

BALSAY MIKLÓS, a  székesfehérvári Vadex Mezőföldi Erdő- és Vadgazdálkodási Zrt. nyugalmazott vezérigazgatója az erdő-, a természet- és a klímavédelem területén folytatott szakmai tevékenysége, valamint Fejér megye, illetve Székesfehérvár város erdőterületeinek növelése érdekében végzett munkája elismeréseként.

Forrás: marcius15.kormany.hu

 

Kiegészítés: FEOL 9 évvel ezelőtt: Sokáig az erdészet műszaki feladataival foglalkozott. A Vadex vezérigazgatójaként ment nyugdíjba. Balsay Miklós megkapta a Munkaérdemrend bronz fokozatát, a megye díszpolgára, a Pro Silva Hungariae díj és ez évtől a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjének birtokosa.

 

 

www.fataj.hu

Kapcsolódó cikkek

Az MTÜ bemutatta, hogy működik az adatvezérelt turizmus a gyakorlatban

2022. július 01. 09:25
Az adatvezérelt ágazatirányítás széles körű gyakorlati bemutatása volt a célja annak a szakmai rendezvénynek, amelyen a Magyar Turisztikai Ügynökség betekintés nyújtott az adatokra épülő marketing- és értékesítési kampányokba, a térségi márkák kialakításába és a kiemelt együttműködési lehetőségekbe.

Egyre népszerűbbek a magyar a nemzeti parkok

2021. augusztus 24. 08:26
A legismertebb a hortobágyi, a bükki és az aggteleki, a legtöbb vendéget a Balaton-felvidéki Nemzeti Park vonzotta.