Környezettudatos animációs programokat kínál gyerekeknek a Bubbles Club

2023. március 17. 15:43
A Danubius Hotels 2013-ban indította el a gyerekeknek szóló Bubbles Club programját. Az idén jubiláló szolgáltatás születésnapja alkalmából ünnepi „zöld" hétvégékkel, környezettudatos animációs programokkal várja egész évben a kicsiket és nagyokat. Az év szlogenje: Legyél te is Zöldfülű!"
Mára kamasz- vagy felnőttkorba léptek azok a 5-10 éves gyermekek, akik 2013-ban először találkozhattak a Bubbles Club kabalaállataival, a kedves kis sárkányokkal.
Környezettudatos animációs programokat kínál gyerekeknek a Bubbles Club
A bükfürdői Danubius Hotel Bük, a balatonfüredi Danubius Hotel Marina és Danubius Hotel Annabella, valamint a hévízi Ensana Thermal Aqua családbarát wellness szállodákban életre keltett sárkányos mesevilág családok ezreit szólította meg az elmúlt évtizedben - olvasható az Ensana sajtközleményében.
 
Az első pillanattól rendkívül népszerű szolgáltatás mottója időtlen: Boldog gyermekek, pihenő szülők – ahogy a vele járó ígéret sem veszít erejéből és csábításából. Amíg a kicsik vidáman játszanak az animátorokkal, a szülők gondtalanul élhetik át a feltöltődés és kikapcsolódás óráit a medencékben, szaunákban és a wellness kezeléseken.
 
A zöld szemlélet alól a nyaralás alatt sincs kibúvó, ezt vallja a Bubbles Club. A képen a Danubius Hotel Annabella
 
 
 
„A Bubbles Club jubileumi évét a Legyél Te is Zöldfülű! program keretében a környezettudatosság köré szerveztük. – mondta Semperger Judit, a Danubius Hotels marketing igazgatója.  – A zöld szemlélet alól a nyaralás alatt sincs kibúvó, ezt vallja a Bubbles Club, melynek szerethető sárkányai játékosan fejlesztik a gyermekek és talán a felnőttek öko-szemléletét is."
 
A 10 éves Bubbles Club idén Bükön, Balatonfüreden és Hévízen is megünnepli a születésnapját a gyermekbarát Danubius Hotels és Ensana szállodákban. A jubileumi hétvégéken áprilisban, júniusban és októberben családi zöld napokat szerveznek erdei élménypályákkal, öko-játszóházzal, faültetéssel, szülinapi tortával, mini discoval és természetesen a sárkányok, Drazsé, Dany, Tiko és Yoyo részvételével.
 
A projekt részeként a környezettudatos animációs aktivitások megismertetnek a szállodák természeti környezetének szépségeivel. Szelektív hulladéktárolók kerülnek a játszószobákba, az újrahasznosítás ötletei és a természetes anyagok megjelennek a kézműves alkotásokban, madárbarát kertek épülnek, QR kódos feladatok hívnak a szállodai környezet megismerésére.
 
Az animátorok edukatív zöld foglalkozásokkal színesítik a tematikus heti programokat, egy szemléletformáló videósorozat is elindul. Fókuszba kerülnek a zöld világnapok, az ökológiai lábnyomot csökkentő játékos ötletek, zöld tippek.
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

Karbantartják a tihanyi Őrtorony-kilátót

2023. május 25. 13:52
A Bakonyerdő Zrt. közösségi oldalán közölte, hogy az elkövetkezendő napokban lezárják a tihanyi Őrtorony-kilátót a karbantartási munkák idejére.

Megújul a Hévízi-tó

2023. november 20. 12:34
A Hévízi-tó megújulását lehetővé tevő átfogó egészségturisztikai fejlesztési tervet fogadott el a kormány – jelentette be Papp Gábor, Hévíz polgármestere és Nagy Bálint országgyűlési képviselő szombaton közös videóbejegyzésében.