Legendás rózsabemutató

2023. július 17. 12:41
Az Egyesült Királyság legnagyobb rózsabemutatóján rekordszámú kiállítót köszönthettek a szervezők. A sheppertoni Squire’s Garden Centers adott otthont az immár 46. alkalommal megrendezett eseménynek, amelyre az ország egész területéről érkeztek rózsatermesztők.
 
Legendás rózsabemutató
A rendezvény ideje alatt számos díjat és elismerést ítéltek oda a kiállítóknak.
A legendás rózsabemutató népszerűsége egyébként töretlen, évről évre nagyszámú látogató érkezik az Egyesült Királyság távoli részeiről is, hogy részt vegyenek az angolok nagy kedvencének számító virágot fókuszba helyező kiállításon.
Ray Martin, az eseményen közreműködő egyesület, a Rose Society UK titkára hangsúlyozta, hogy a sheppertoni rendezvény nem lehetne sikeres a fantasztikus kiállítók nélkül, akik mindig bizonyítják a minőségi rózsák termesztése iránti elkötelezettségüket és szenvedélyüket.
 
Forrás: Kertészet és Szőlészet/floraldaily.com

Kapcsolódó cikkek

A földszerzés buktatói

2024. január 24. 16:28
Érdemes alaposan átgondolni, hogy mit vállalunk be és mit nem.
 
Súlyos következménye lehet, ha a földvásárlás során meggondolatlanul teszünk olyan – egyébként a törvény által előírt – kötelezettségvállalásokat, amiket nem tudunk, vagy már eleve nem is akarunk teljesíteni. Január 1-étől egy új szankció került bevezetésre a „földszerzéshez vállalt kötelezettség megsértése” esetén – hívja fel a figyelmet a nak.hu.
 

Érték és Minőség Nagydíj: idén a tavalyinál is többen küzdöttek meg a címért

2023. szeptember 08. 16:09
Átadták az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntetéseit a Gazdaság Ünnepén, az Országház Főrendiházi Üléstermében szeptember 7-én. Idén a védjegyhasználatot és a kitüntetést 40 pályázó 47 pályázata érdemelte ki, a gazdaság szinte teljes palettáját felölelő 45 főcsoport több mint 100 témakörében meghirdetett nívós megmérettetésen.