Legendás rózsabemutató

2023. július 17. 12:41
Az Egyesült Királyság legnagyobb rózsabemutatóján rekordszámú kiállítót köszönthettek a szervezők. A sheppertoni Squire’s Garden Centers adott otthont az immár 46. alkalommal megrendezett eseménynek, amelyre az ország egész területéről érkeztek rózsatermesztők.
 
Legendás rózsabemutató
A rendezvény ideje alatt számos díjat és elismerést ítéltek oda a kiállítóknak.
A legendás rózsabemutató népszerűsége egyébként töretlen, évről évre nagyszámú látogató érkezik az Egyesült Királyság távoli részeiről is, hogy részt vegyenek az angolok nagy kedvencének számító virágot fókuszba helyező kiállításon.
Ray Martin, az eseményen közreműködő egyesület, a Rose Society UK titkára hangsúlyozta, hogy a sheppertoni rendezvény nem lehetne sikeres a fantasztikus kiállítók nélkül, akik mindig bizonyítják a minőségi rózsák termesztése iránti elkötelezettségüket és szenvedélyüket.
 
Forrás: Kertészet és Szőlészet/floraldaily.com

Kapcsolódó cikkek

MATE Georgikon Campus – Szőlészeti és Borászati Szakmai Nap, Metszési bemutató

2023. március 07. 18:40
Számos szakmai előadás, gyakorlati program és borbemutató várja az érdeklődőket.
 
A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szőlészeti és Borászati Intézete, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Georgikon Campusa, a MATE Tangazdaság Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság "Szőlészeti és Borászati Szakmai Nap, Metszési bemutató" címmel rendezvényt tart.
 

Óriási beruházás Pakson: százmilliókból fejleszt a magyar gabonás cég

2023. január 12. 13:11
Több mint 300 millió forintos fejlesztéssel bővíti paksi kikötőjében a rakodó kapacitást a gabonakereskedelemmel foglalkozó Sygnus Kereskedelmi Kft. - közölte a cég az MTI-vel. A 343 millió forintos technológiai fejlesztést a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz 240 millió forintos támogatásával valósítják meg.