LIGA - Gránit Bank együttműködés

2023. december 05. 14:58
Együttműködési megállapodást írt alá Hegedüs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója és Árkovics István a Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája alelnöke.
LIGA - Gránit Bank együttműködés
Az együttműködés keretében a Gránit Bank a Liga Szakszervezetek tagsága számára egyedi ajánlatokat és kedvezményeket nyújt a pénzügyi szolgáltatások igénybevétele során, ezzel is segítve a Liga Szakszervezet tagjainak pénzügyi edukációját, a pénzügyi tudatosság elmélyítését. 
wendlpeter_0008.jpg [sm-300]
Az együttműködés keretében kibocsátásra került a Gránit Bank logójával ellátott Liga tagsági kártya is, amely a tagoknak számos kedvezményt kínál, többek közt a Bank szolgáltatásaiból is.
 
forrás: liganet.hu

Kapcsolódó cikkek

Máris átalakítják azt a hajdú-bihari próbaprogramot, amelyre az egész orvosi ügyeleti reformot alapozzák

2023. január 16. 13:11
A megye a pilotprogamban működtetett 24 ügyeleti pontjából az átalakítás után mindössze 10 olyan marad, ahol délután négytől este tízig lesz orvos. 
Átalakítják Hajdú-Biharban azt az orvosi ügyeleti próbaprogramot, amire az országos rendszer újraszervezését alapozták volna – írja a Népszava.Szabad Zoltán, hajdú-bihari háziorvos, a Magyar Orvosok Szakszervezetének elnöke a lappal közölte, január végéig meghosszabbították a OMSZ Hajdú-Bihar vármegyei próbaprogramját. Mint mondta, meglepte őt, hogy ebben a megyében is váltanak és megint új ügyeleti rendszert léptetnek majd életbe. 

2024-től ismét drágul az autópálya-matrica

2023. augusztus 21. 16:32
Az elmúlt évek autópálya-matrica árváltozásait az infláció mértéke befolyásolta, azonban ez a tavalyi évben rendhagyó módon aránytalanul változott az egyes kategóriákban. A jövő évi matrica árai vélhetően ismét inflációkövetők lesznek.
Az Építési és Közlekedési Minisztérium nyilatkozata szerint a 2024-es sztrádadíjakat az augusztusi infláció mértéke szabja meg.