LIGA - Gránit Bank együttműködés

2023. december 05. 14:58
Együttműködési megállapodást írt alá Hegedüs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója és Árkovics István a Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája alelnöke.
LIGA - Gránit Bank együttműködés
Az együttműködés keretében a Gránit Bank a Liga Szakszervezetek tagsága számára egyedi ajánlatokat és kedvezményeket nyújt a pénzügyi szolgáltatások igénybevétele során, ezzel is segítve a Liga Szakszervezet tagjainak pénzügyi edukációját, a pénzügyi tudatosság elmélyítését. 
wendlpeter_0008.jpg [sm-300]
Az együttműködés keretében kibocsátásra került a Gránit Bank logójával ellátott Liga tagsági kártya is, amely a tagoknak számos kedvezményt kínál, többek közt a Bank szolgáltatásaiból is.
 
forrás: liganet.hu

Kapcsolódó cikkek

A Pannonia Bio 15 millió forinttal támogatja a dunaföldvári óvoda energetikai felújítását

2022. december 12. 09:59
Dunaföldvárt is elérte az energiaválság, az emelkedő rezsiszámlák miatt az önkormányzat számos takarékossági intézkedést vezetett be: április elejéig bezárja a fürdőt, a művelődési házat és a könyvtárat egy épületbe költözteti. Ebben a helyzetben különösen nagy segítséget jelentenek azok a fejlesztések, amelyek a helyi intézmények energiahatékony üzemeltetését szolgálják. A három telephelyen működő városi óvoda energetikai felújítása ebből a szempontból is példaértékű, a település polgármestere minimum 30 százalékos megtakarítás remél tőle az energiafelhasználásban. A Pannonia Bio 15 millió forint támogatást biztosít a projekthez, ezen túlmenően további 12,5 millió forinttal járul hozzá a rászoruló dunaföldváriak megsegítését szolgáló szociális programok megvalósításához – írja sajtóközleményében a Pannonia Bio Zrt.

Szakszervezetek a budapesti állásbörzén

2024. április 18. 17:07
2024. április 13- án és 14-én a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete is részt vett a második Budapest Állásbörzén. Novodonszki András, a szervezet közszolgáltatási alelnöke fontos társadalmi szerepvállalásnak nevezte az eseményt, és elmondta, jogi előadást és jogsegélyszolgálatot tartottak az odalátogató munkavállalóknak és álláskeresőknek.