Liga Szakszervezetek: idén várhatóan nőni fog a munkanélküliség

2024. január 10. 16:52
Mi az oka annak, hogy bár a foglalkoztatottság emelkedik, a munkanélküliség is nő? 2024. január 9-én az ATV Start vendége volt Mészáros Melinda, a LIGA Szakszervezetek elnöke.
 
Liga Szakszervezetek: idén várhatóan nőni fog a munkanélküliség
A teljes interjú ide kattintva megnézhető.  
 
forrás: liganet.hu

Kapcsolódó cikkek

Orbán Viktor: a multik árspekulánsként emelik az árakat

2023. július 28. 11:35
A nagy élelmiszerláncok, a multik árspekulánsként viselkednek: olyan körülmények között is emelik az árakat, amikor annak semmifajta alapja nincs - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című mai műsorában.
 
A kormányfő hangsúlyozta: az a dolguk, hogy letörjék az inflációt, ezért vannak az árstopok, a kamatstop, az árfigyelő rendszer, a kötelező akciózás és az, hogy SZÉP-kártyával is lehet venni élelmiszert a boltokban.

A városi méhlegelők hatásait vizsgálják Szegeden

2023. május 31. 11:21
A Mondolo Egyesület, a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) szakemberei és az önkormányzat együttműködésével a városi méhlegelők környezeti hatásait vizsgáló kutatási program indult Szegeden - közölte Ézsiás Tamás, a civil szervezet munkatársa kedden.
 
A szakember a kezdeményezést bemutató sajtótájékoztatón felidézte, az egyesület 2021-ben Beporzó hadművelet néven elindított természetvédelmi street art programjában Szegeden tíz helyszínen alakítottak ki vadvirágos méhlegelőket.