Május 22-én átadják a 3-as metró teljes vonalát

2023. május 03. 19:07
Május 22-én átadják a 3-as metró teljes vonalát és valamennyi állomását az utasforgalomnak - jelentette be a főpolgármester kedden a Facebook-oldalán.
 
Megvan a végső dátum: május 22-én átadjuk a 3-as metró teljes vonalát és minden állomását az utasforgalomnak – írta a közösségi oldalán Karácsony Gergely.
Május 22-én átadják a 3-as metró teljes vonalát
Március 20-án délutántól hétköznaponként újra a teljes vonalon, Kőbánya-Kispest és Újpest-központ között járt a 3-as metró – közölte korábban a Budapesti Közlekedési Központ.
 
A Nagyvárad téren és a Lehel téren még tartott a felújítás, ezért ezeken az állomásokon nem álltak meg a szerelvények, a lezárt állomások környékét pótlóbusszal és egyéb járatokkal lehetett megközelíteni.
 
Hétvégenként csak Újpest-központ és a Göncz Árpád városközpont között közlekedtek a szerelvények, a Göncz Árpád városközpont és Kőbánya-Kispest között az M3-as pótlóbusszal lehetett utazni.
 
A 3-as metró felújítása öt és fél évig tartott.
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

Ritka madárfaj költ ismét Magyarországon

2023. május 05. 14:11
Bár a tavalyi aszály elijesztette őket, idén újra költ az énekes hattyú az Ipoly mocsaraiban.
 
Miután 2021-ben két pár is fészkelt, a tavalyi szárazságban eltűntek az énekes hattyúk az Ipoly-menti mocsarakból. Szerencsére idén tavasszal újra megjelentek, és a Duna-Ipoly Nemzeti Park szakemberei április közepén rájuk is bukkantak a Nagy-sziget élőhelyrekonstrukciós területen. A meglelt hattyúpár 6 tojást őriz fészkében, írta meg a Turista Magazin.

Vince-napi pincejárás 2024 Baj

2024. január 17. 17:12
2024. január 19-20-án fedezd fel a Neszmélyi Borvidéket, látogass el Bajra!
A Baji Boros Pincék tradicionális pincejárásra invitálják az érdeklődőket Vince-nap alkalmából.