Megérkezett a Guns N’ Roses repülőgépe Budapestre

2023. július 18. 14:59
Az új Guns N’ Roses-turné július 19-én Magyarországot is érinti, a rockegyüttes eddig két alkalommal lépett fel az országban.
 
Már megérkezett a Liszt Ferenc reptérre az a repülőgép, amely a Guns N’ Roses tagjait hozta a magyar fővárosba. Az együttes július 19-én, szerdán áll a közönség elé a Puskás Arénában, ahogy a Világgazdaság korábban megírta:  a koncertre percek alatt elkelt az összes állóhely.
Megérkezett a Guns N’ Roses repülőgépe Budapestre
 A Blikk cikke szerint a banda a szálloda helyett egy külön a számukra bérelt házban piheni ki az utazást. A cikk szerint a repülőgép  visszafogottabb a korábbiaknál: míg régebben gazdagon díszített, a rájuk jellemző motívumokkal ékített gépekkel közlekedtek, most már csupán egy finoman díszített Boeing 757-es hozta őket Budapestre.
 
A Légiközlekedés-Repülés-Plane Spotting Facebook-oldalon mutatták meg a repülőgép fotóját, ahogy a reptéren áll. 
 
A stadionokat, fesztiválokat és arénákat magában foglaló új Guns N’ Roses-turné Európában érinti Spanyolországot, Belgiumot, Dániát, Norvégiát, az Egyesült Királyságot, Németországot, Svájcot, Olaszországot, Hollandiát, Franciaországot, Romániát, július 19-én pedig Magyarországot. 
 
A zenekar eddig két alkalommal lépett fel Magyarországon. 
 
Először pályájuk csúcsán, 1992 májusában (a Soundgarden és a Faith No More társaságában) a Népstadionban játszottak, tizennégy évvel később, 2006-ban pedig a Papp László Budapest Sportarénában adtak koncertet (még Slash és McKagan visszatérése előtt), és máig sokan emlékeznek arra, hogy két és fél órás késéssel léptek színpadra. 
 
Több mint futball – világsztárok lepik el idén is a magyar stadionokat
Noha a Puskás Arénával kapcsolatban a legtöbben a labdarúgásra asszociálnak, már az elődjének számító Népstadionban is a zeneipar legnagyobb sztárjai léptek fel. A júliusban négy megakoncertnek is otthont adó fővárosi multifunkcionális létesítmény ezúttal több mint 310 ezer embernek nyújthat örök élményt.
 
forrás: vg.hu

Kapcsolódó cikkek

A BKV energiatakarékos fényfüggönnyel díszített villamost indít útnak pénteken

2022. december 16. 10:48
Az adventi időszak egyik budapesti jelképét, a fényvillamost idén energiatakarékos fényfüggönnyel indítja útnak a BKV péntektől.
 
A BKV az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleménye szerint az energiakrízis miatt a teljes flotta idén nem indul el, de a vállalat kereste a megoldást arra, hogy utasok “az év ezen kitüntetett időszakában”, járataikon utazva is “átérezhessék az adventi várakozás időszakának szépségét”.
 

Ökológiai és kulturális hét a Balatonon

2023. augusztus 10. 16:04
A balatoni régió ökológiai kihívásait szemléltető, ízletes ételeket és italokat mutat be a Balatorium Ökológiai x Kulturális Hét augusztus 19. és 27. között számos balatoni településen a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa (VEB2023 EKF) programsorozat keretében.