Megérkezett a Guns N’ Roses repülőgépe Budapestre

2023. július 18. 14:59
Az új Guns N’ Roses-turné július 19-én Magyarországot is érinti, a rockegyüttes eddig két alkalommal lépett fel az országban.
 
Már megérkezett a Liszt Ferenc reptérre az a repülőgép, amely a Guns N’ Roses tagjait hozta a magyar fővárosba. Az együttes július 19-én, szerdán áll a közönség elé a Puskás Arénában, ahogy a Világgazdaság korábban megírta:  a koncertre percek alatt elkelt az összes állóhely.
Megérkezett a Guns N’ Roses repülőgépe Budapestre
 A Blikk cikke szerint a banda a szálloda helyett egy külön a számukra bérelt házban piheni ki az utazást. A cikk szerint a repülőgép  visszafogottabb a korábbiaknál: míg régebben gazdagon díszített, a rájuk jellemző motívumokkal ékített gépekkel közlekedtek, most már csupán egy finoman díszített Boeing 757-es hozta őket Budapestre.
 
A Légiközlekedés-Repülés-Plane Spotting Facebook-oldalon mutatták meg a repülőgép fotóját, ahogy a reptéren áll. 
 
A stadionokat, fesztiválokat és arénákat magában foglaló új Guns N’ Roses-turné Európában érinti Spanyolországot, Belgiumot, Dániát, Norvégiát, az Egyesült Királyságot, Németországot, Svájcot, Olaszországot, Hollandiát, Franciaországot, Romániát, július 19-én pedig Magyarországot. 
 
A zenekar eddig két alkalommal lépett fel Magyarországon. 
 
Először pályájuk csúcsán, 1992 májusában (a Soundgarden és a Faith No More társaságában) a Népstadionban játszottak, tizennégy évvel később, 2006-ban pedig a Papp László Budapest Sportarénában adtak koncertet (még Slash és McKagan visszatérése előtt), és máig sokan emlékeznek arra, hogy két és fél órás késéssel léptek színpadra. 
 
Több mint futball – világsztárok lepik el idén is a magyar stadionokat
Noha a Puskás Arénával kapcsolatban a legtöbben a labdarúgásra asszociálnak, már az elődjének számító Népstadionban is a zeneipar legnagyobb sztárjai léptek fel. A júliusban négy megakoncertnek is otthont adó fővárosi multifunkcionális létesítmény ezúttal több mint 310 ezer embernek nyújthat örök élményt.
 
forrás: vg.hu

Kapcsolódó cikkek

December 16-tól látogatható a Betlehemi jászol kiállítás a Szent István Bazilikában

2022. december 20. 16:11
A kiállítás, amely a betlehemek sokféle formáját sorakoztatja fel, 2022. december 16-tól 2023. január 8-ig 9 órától 17.30-ig látogatható.
Huszonkilencedik alkalommal rendezi meg Magyar Kézművességért Alapítvány a Betlehemi jászol kiállítását, amelynek idén újra a Szent István Bazilika Lovagterme ad otthont. A sorozatot 1994-ben a római 100 jászol nemzetközi kiállítás mintájára indították el, amelyre hazánk 1993-ban kapott először meghívást.

Berettyóújfalu turisztikai tervei

2023. szeptember 13. 17:59
A Magyar Fürdőszövetség elnöksége 2023. szeptember 11–12-én Berettyóújfaluban tartotta meg kihelyezett elnökségi ülését, amelyen az őszi szakmai napról, a szakbizottságok javaslatairól, a novemberi közgyűlés napirendi témáiról és az aktuális kérdésekről folytattak eszmecserét.