Megérkezett a Guns N’ Roses repülőgépe Budapestre

2023. július 18. 14:59
Az új Guns N’ Roses-turné július 19-én Magyarországot is érinti, a rockegyüttes eddig két alkalommal lépett fel az országban.
 
Már megérkezett a Liszt Ferenc reptérre az a repülőgép, amely a Guns N’ Roses tagjait hozta a magyar fővárosba. Az együttes július 19-én, szerdán áll a közönség elé a Puskás Arénában, ahogy a Világgazdaság korábban megírta:  a koncertre percek alatt elkelt az összes állóhely.
Megérkezett a Guns N’ Roses repülőgépe Budapestre
 A Blikk cikke szerint a banda a szálloda helyett egy külön a számukra bérelt házban piheni ki az utazást. A cikk szerint a repülőgép  visszafogottabb a korábbiaknál: míg régebben gazdagon díszített, a rájuk jellemző motívumokkal ékített gépekkel közlekedtek, most már csupán egy finoman díszített Boeing 757-es hozta őket Budapestre.
 
A Légiközlekedés-Repülés-Plane Spotting Facebook-oldalon mutatták meg a repülőgép fotóját, ahogy a reptéren áll. 
 
A stadionokat, fesztiválokat és arénákat magában foglaló új Guns N’ Roses-turné Európában érinti Spanyolországot, Belgiumot, Dániát, Norvégiát, az Egyesült Királyságot, Németországot, Svájcot, Olaszországot, Hollandiát, Franciaországot, Romániát, július 19-én pedig Magyarországot. 
 
A zenekar eddig két alkalommal lépett fel Magyarországon. 
 
Először pályájuk csúcsán, 1992 májusában (a Soundgarden és a Faith No More társaságában) a Népstadionban játszottak, tizennégy évvel később, 2006-ban pedig a Papp László Budapest Sportarénában adtak koncertet (még Slash és McKagan visszatérése előtt), és máig sokan emlékeznek arra, hogy két és fél órás késéssel léptek színpadra. 
 
Több mint futball – világsztárok lepik el idén is a magyar stadionokat
Noha a Puskás Arénával kapcsolatban a legtöbben a labdarúgásra asszociálnak, már az elődjének számító Népstadionban is a zeneipar legnagyobb sztárjai léptek fel. A júliusban négy megakoncertnek is otthont adó fővárosi multifunkcionális létesítmény ezúttal több mint 310 ezer embernek nyújthat örök élményt.
 
forrás: vg.hu

Kapcsolódó cikkek

Már látogatható Európa legnagyobb beltéri betleheme Vörsön

2023. december 05. 15:20
A vörsi betlehem 2023. december 3-tól 2024. január 28-ig mindennap látogatható 9:00 – 17:00 óráig a Szent Márton Püspök Templomban. December 24-én – szenteste – a betlehem 10.00-12.00 között látogatható!
Vörs faluja és a Szent Márton templom beltéri betleheme mára igazi kuriózum, az adventi időszakban nem csak szerte Magyarországról, hanem külföldről is érkeznek látogatók.

Fenntarthatósági fókusszal szerveznek egészségturisztikai szakmai konferenciát

2023. február 15. 14:38
Az Utazás Kiállításon keretében több társrendezvényt is lehetőségünk lesz meglátogatni. Egyik ezek közül az egészségturizmus konferencia, melyet február 24-én, a Hungexpo A pavilonjában tartanak majd 11 órától, fókuszában pedig a fenntarthatóság áll majd.
Február 23-26. között rendezik idén a 45. Utazás Kiállítást, valamint vele egy időben a 31. Budapest Boat Show-t a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. Idén a Balaton körüli kerékpáros turizmus, egy különleges tesztpálya, a megújult Városliget és az egzotikus Madagaszkár lesz a középpontban.