Megjelent az agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázati felhívás

2024. április 02. 16:28
Az Agrárminisztérium 2024-ban is segítséget kíván nyújtani az agrárágazati civil szervezeteknek, hogy az idei évben tervezett szakmai, valamint a tárca célkitűzéseihez is illeszkedő projektjeik megvalósításához támogatásban részesülhessenek.
Megjelent az agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázati felhívás
A Parlamenti és Társadalmi Kapcsolatok Főosztálya által kiírt pályázat keretösszege 50 millió forint. Az egy pályázattal elnyerhető vissza nem térítendő támogatás összege 1.000.000 forinttól 3.000.000 forintig terjedhet. A támogatáshoz önerő biztosítása nem feltétel.
 
A kiírás feltételeinek megfelelő szervezetek pályázatukat 2024. április 2-ától 2024. május 2-ig tudják benyújtani a felhívásban szereplő módon.
40 milliós támogatást kapnak az agrárágazati civil szervezetek: így  juthatnak hozzá
A pályázati felhívás szövegét és annak kötelezően kitöltendő mellékleteit, valamint a pályázati eljárás során végig kötelezően figyelembe veendő beszámoló tájékoztatót itt érhetik el.
 
Hiánypótlásra a pályázati szakaszban nincs lehetőség, ezért fontos, hogy a pályázó szervezet vezetője alaposan ellenőrizze a befogadási feltételek teljesülését az elkészített pályázati dokumentációban, még annak postára adása előtt.
 
forrás: AM Sajtóiroda

Kapcsolódó cikkek

Több százezer ember ivóvízellátása lett biztonságosabb

2023. december 11. 15:02
Több százezer ember ivóvízellátása lett biztonságosabb az elmúlt évek egyik legnagyobb víziközmű-beruházásának megvalósításával - közölte a Főpolgármesteri Hivatal az MTI-vel.
 
Azt írták, lezárult a „Budapest főváros víztermelő kútjainak fejlesztése, vízminőségi és kapacitáskockázatok kezelése” tárgyú projekt kivitelezése.

Augusztustól megszűnnek az élelmiszerárstopok

2023. július 31. 12:02
Jó pár termék ára a beszerzési árnál is alacsonyabb lesz, lehet majd SZÉP-kártyával is fizetni, az árstopoknak viszont vége.
 
Augusztustól megszűnnek az élelmiszerárstopok, ami azt jelenti, hogy az eddig hatósági áron kínált termékeket ismét az üzletek árazhatják majd be.