Megkezdődött a védett őshonos és a veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának tenyésztésében történő megőrzésére nyújtandó támogatáshoz kapcsolódó kifizetési kérelmek benyújtása

2016. március 09. 07:59
2016. március 1-ével megkezdődött a védett őshonos és a veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának tenyésztésben történő megőrzésére nyújtandó támogatáshoz kapcsolódó kifizetési kérelmek benyújtása.
 

Kérjük, hogy a kifizetési kérelem kitöltésének megkezdése előtt mindenképpen olvassák el a 14/2016. (II. 25.) számú MVH Közleményt, valamint az MVH honlapján közzétett kitöltési útmutatót.

Az MVH felhívja a támogatást igénylők figyelmét, hogy a kifizetési kérelmet és esetleges mellékleteit kizárólag elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül lehet benyújtani. Fontos, hogy a kérelmet nem elég elmenteni, azt a beadás gombra kattintva lehet ténylegesen benyújtani.

A benyújtási időszak a 38/2010. (IV. 15.) FVM értelmében 2016. március 31-ig tart. A határidő jogvesztő hatályú.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a kifizetési kérelem az ÚMVP 2007-2013 keretében, a 38/2010 (IV. 15) FVM rendelet alapján 2011-ben és 2012-benbenyújtott támogatási kérelmekhez kapcsolódó kifizetési igénylések benyújtására szolgál. A Vidékfejlesztési Program keretében az Őshonos állatok in situ megőrzésére biztosított, a 2016. február 1 és 29 közötti időszakban benyújtott támogatási kérelmekre vonatkozó kifizetési kérelmek beadására 2017-ben lesz lehetőség.

Forrás: Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal

Kapcsolódó cikkek

Ne csak arról ismerjem meg a kollégámat, hogy ugyanolyan belépőkártya lóg a nyakában

2019. december 09. 12:24
Talán ez lehetett az agilis munkamódszer egyik kiindulópontja. De hogyan lehet több emeletnyi embert egy multis környezetben csapattá kovácsolni? Valójában kevés multinak célja, hogy összeültesse a nem egy projekten dolgozókat, hogy létrehozzon egy környezetet, ahol mindenki mindenkivel beszél. Pedig óriási előnyökkel jár, ha így tesz.

Így fertőtleníti a lakást egy mikrobiológus: hasznos tippek, amiket te is bevethetsz otthon

2020. március 19. 18:48
Közös cselekvésre, nemzeti összefogásra szólított fel Orbán Viktor miniszterelnök a koronavírus elleni védekezésben. Mint azt többször hangsúlyozta, mi magunk is sokat tehetünk a járvány lassításában. A szakemberek ezt csak megerősíteni tudják, épp ezért javasolják a rendszeres kézmosást és a közösségi programok mellőzését. Hogy mit tehetünk még? Ennek jártunk most utána!