Megnyílt a négycsillagos Flow Hotel és Konferenciaközpont

2023. március 17. 15:35
Nyolcvannyolc szobás, négycsillagos szállodát adtak át március 16-án Inárcson, az M5-ös autópálya mellett.
A nettó 4,5 milliárd forintos beruházás saját erőből valósult meg, a Biancoop Zrt. tulajdonában álló Flow Hotel és Konferenciaközpont építtetője Birizdó Imre és családja. Ez a cég üzemelteti a szintén négycsillagos Gokart Hotelt is Kecskeméten.
 
 
Az épületben 88 szobát, egy éttermet, egy konferenciatermet, valamint wellnessrészleget és konditermet is kialakítottak. A hotel kétszáz ember számára nyújt szálláslehetőséget, konferenciaterme háromszáz fő befogadására alkalmas – írja a Magyar Építők.
Megnyílt a négycsillagos Flow Hotel és Konferenciaközpont
A négycsillagos szálloda célcsoportja a Budapestre érkező buszos turisták mellett a konferenciák és esküvők résztvevői lesznek.
 
Az ünnepélyes átadáson Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter az MTI tudósítása szerint rámutatott, hogy a fejlesztés nehéz időszakban valósult meg, és ahhoz, hogy a koronavírus-járvány ideje alatt valaki szállodát építsen, nagy üzleti bátorságra volt szükség. Kiemelte azt is, hogy a folyamatos magas színvonalú szolgáltatás nyújtásához 40-50 ember munkája szükséges.
 
A miniszter beszélt arról, hogy az új szálloda adottságaival, szolgáltatásaival sok üzleti vállalkozás sikeréhez járulhat hozzá, hiszen a térségben az elmúlt időszakban komoly ipari fejlesztések történtek, és az új hoteltől a repülőtér és a főváros egyaránt jól megközelíthető.
 
A beruházás abból a szempontból is egyedülálló – emelte ki Gulyás Gergely –, hogy nagyon ritka, amikor az állam semmivel nem járul hozzá egy ilyen fejlesztéshez. Hozzátette: ugyanakkor helyesnek látja azt a gyakorlatot, amikor egy vállalkozás több milliárdos fejlesztéséhez az állam is hozzá tud járulni, hiszen végső soron a szolgáltató szektor bármely intézményének működése bevételt hoz a magyar állam számára is.
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

Minden forrás eleven emlék

2023. szeptember 14. 18:22
Mindig örömmel tölt el, ha azt hallom vagy olvasom, hogy egy erdei forrás környezete megújul, megszépül. Hiszem, hogy a legtöbb ember így van ezzel.
Az erdei túrát általában úgy tervezzük, hogy az útvonala érintsen vízvevő helyet, ahol felfrissülhetünk. A forrásoknak, mondhatni, személyiségük van, név szerint említjük őket, és jó hírükről, olykor átmeneti kiapadásukról mesélünk, ám mindig bizakodóak vagyunk, hogy újra megerednek. Legyünk akár természetjárók, akár nem, a forrásban mindig a megújulást látjuk.

Így foglal és választ szálláshelyet a Z generáció

2022. december 12. 09:01
A Z generáció előnyben részesíti az automatizált becsekkolást, de azért azt is szereti, ha jelen van a személyzet – derül ki a SiteMinder legújabb kutatásából.
A szállodai értékesítési megoldásokat kínáló, ausztrál székhelyű SiteMinder a Kantar piackutató céggel együttműködve idén is elkészítette Changing Traveller Report elnevezésű jelentését, amely az utazási magatartás változásait térképezi fel tíz ország (Ausztrália, Kína, Franciaország, Németország, Indonézia, Olaszország, Spanyolország, Thaiföld, Nagy-Britannia és USA) több mint 8000 utazójának válaszai alapján.