Megvan a béremelés mértéke a Tescónál

2024. február 05. 14:56
A 2024/2025-ös pénzügyi évben 5,6 milliárd forintot fektet az áruházakban és logisztikai központokban dolgozó munkatársai bérébe. A béremelés mellett az áruházlánc további 4,4 milliárd forint értékű dolgozói juttatási csomagot biztosít, ami gyerekvállalási, beiskolázási, jubileumi, egészségügyi és szociális elemeket, valamint cafeteriát is tartalmaz. 
Megvan a béremelés mértéke a Tescónál
A toborzás szempontjából kihívást jelentő áruházakban – országszerte az áruházlánc üzleteinek mintegy felében - a lokációs pótlékkal együtt a bruttó alapbér 400 000 forintra nő. Az elérhető maximális jövedelem így az átlagos műszakpótlékkal és túlórával, cafeteriával, vásárlási kedvezménnyel és lokációs pótlékkal
 
MAXIMUM BRUTTÓ 503 100 FORINT (EZ KEDVEZMÉNYEK NÉLKÜL NETTÓ 334 500 FORINT), MÍG LOKÁCIÓS PÓTLÉK NÉLKÜL BRUTTÓ 463 100 FORINT KÖRÜL ALAKUL.
 
Az alapbéren túl a Tesco díjazza a jubiláló munkatársakat, babacsomag kupont ad a friss szülőknek beiskolázási támogatást és extra szabadnapot nyújt az iskolások szüleinek, karácsonyi utalványt ad, ingyenes képzéseket és vásárlási kedvezményt biztosít.
 
A cég extra fizetett távollétet tesz lehetővé az apák, az örökbefogadást tervezők, a jövőbeli nevelőszülők vagy a fogantatási eljárásban részt vevők számára. Tavaly ősztől a 35 év alatti munkatársaknak is 25 nap szabadságot biztosít, a súlyos betegség miatti távollétről visszatérőknek pedig lehetőséget ad, hogy az első négy hétben a szerződéses munkaidő felében dolgozzanak teljes munkabérért.
 
JÚNIUS 1-JÉVEL A CAFETERIA KERETET IS MEGEMELI ÖSSZESEN 25%-KAL A TESCO, AZAZ A KORÁBBI BRUTTÓ 193 200 FORINTOS KERET EGYSÉGESEN 241 500 FORINT LESZ.
 
forrás: portfolio.hu

Kapcsolódó cikkek

Továbbra is 20 százalék felett az infláció

2023. július 07. 14:12
2023. júniusban a fogyasztói árak átlagosan 20,1 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit, vagyis nem került a 20 százalékos lélektani határ alá. Az elmúlt egy évben a háztartási energia és az élelmiszerek ára emelkedett a leginkább. A fogyasztói árak egy hónap alatt átlagosan 0,3 százalékkal nőttek.

Olyan energetikai fejlesztések folynak hazánkban, amilyenek még soha nem folytak

2023. február 27. 10:19
74 milliárd forintba kerülő fejlesztéscsomag jön, mutatjuk, mire költik el.
 
15 ezer beruházás
Ahogy arról már mi is beszámoltunk, a magyar nemzeti villamosenergia-hálózat fejlesztése drámaian gyors ütemben halad. A következő években több százmilliárd forintos új beruházások is várhatóak, főként uniós forrásokból - írta meg a g7.hu. Az a tény azonban, hogy a most induló projektek megvalósítása évekig tart, talán nem éppen az a hír, amit a hazai napenergia-rendszerek telepítésébe belevágók szerettek volna hallani. A g7 cikke szerint most a kormányzaton a sor, hogy lépéseket tegyen a háztetőkön elhelyezett napelemek hálózati visszakapcsolása érdekében. Az E.ON csoport a következő években több mint 15 ezer kisebb-nagyobb beruházást tervez megvalósítani a Dunántúlon és Pest megyében.