Módosították a határidőt

2017. március 06. 09:46
Módosította a Miniszterelnökség „A fiatal mezőgazdasági termelők számára nyújtott induló támogatás” című pályázati felhívás támogatási kérelmeinek benyújtási időszakát. Most két héttel több idő jut a pályázatok előkészítésére, amelyeket március 16-tól lehet majd benyújtani.

A megjelent módosítás szerint a kérelmeket 2017. március 1. helyett, 2017. március 16-tól nyújthatják be a fiatal gazdálkodók. A felhívás keretében újonnan létrehozott mezőgazdasági vállalkozás támogatására, az üzleti tervben vállalt, azzal szorosan összefüggő és ahhoz kapcsolódó kötelezettségek teljesítésére nyerhető 40.000 eurónak megfelelő forintösszeg.

A Miniszterelnökség felhívja az érintettek figyelmét, hogy a felhívás tartalmával kapcsolatban további módosítások, szigorítások is hamarosan megjelennek annak érdekében, hogy a kormányzati célokkal összhangban, csak a valós gazdálkodói tevékenységet folytató gazdálkodók nyújthassák be támogatási kérelmeiket.

A módosítások, valamint a pályázati felhívás a www.szechenyi2020.hu weboldalon folyamatosan nyomon követhetőek.

Forrás: Miniszterelnökség

Kapcsolódó cikkek

Szaktanácsadók a VP pályázatoknál

2018. december 14. 08:09
A Vidékfejlesztési Program számos pályázatánál többletpontot lehet kapni, amennyiben szaktanácsadói segítséget vesz igénybe a pályázó.

Gyorsuló döntések, gyorsabb kifizetések várhatók

2017. március 13. 09:08
Több témát is érintett az Agrárium 2017 konferencia. A vidékfejlesztési pályázatok esetében a felszólalók a csúszásokat kifogásolták, és a döntések felgyorsítását sürgették. A kormány képviselői szerint az idei tervezett kifizetések tarthatóak lesznek.