Munkavédelmi tájékoztató rendezvény

2018. február 07. 08:04
Irány Szolnok!
Munkavédelmi rendezvények minden munkaválalló számára, akiknek fontos az egészsége és biztonságban szeretné tudni magát munkahelyén!

Mint ismeretes a GINOP-5.3.4-16 - A munkahelyi egészség és biztonság fejlesztése - Komplex munkahelyi egészség- és biztonságfejlesztési program a mezőgazdasági ágazatban projekt keretében a Mezőgazdasági Erdészeti, Élelmiszeripari és Vízügyi Dolgozók Szakszervezete (továbbiakban MÉDOSZ) és a Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetsége (továbbiakban MOSZ) közösen valósítja meg a projekt fő célkitűzését a mezőgazdasági ágazat munkavállalóira és munkáltatóira egyaránt kiterjedő tájékoztatást a munkavédelem, munkahelyi biztonság és egészség területén. A konzorcium a munkavédelmi tudatosságot szeretné fejleszteni az agrárium szereplői körében. A projekt megvalósítása hozzájárul a munkakörülmények javításához, a munkaerő- kínálat fejlesztéséhez, ezáltal pedig a foglalkoztatás minőségének javításához és versenyképes magyar gazdaság létrehozásához. A projekt kiterjed a fenti célok elérése érdekében munkavédelemre, az egészséges és biztonságos munkakörülmények bemutatására kiterjedő útmutatók és tájékoztató anyagok elkészítésére, online közzétételére, tanulmányok és oktatási segédanyagok, munkavédelmi képviselők ágazat specifikus képzési tananyagának kidolgozására.

A MÉDOSZ és a MOSZ együttesen szervezi meg a munkavédelmi képviselők tájékoztató rendezvényét e témákban, amely térítésmentes

A rendezvények nem csak a munkavédelmi képviselőknek szólnak, hanem minden munkavállaló számára, akinek fontos az egészsége és biztonságban szeretné tudni magát munkahelyén.

 

Kérjük minden titkárunkat, hogy segítse munkánkat és lehetőség szerint minél több munkavállalónak segítse eljutását a tájékoztató rendezvényekre, hogy sok értékes információhoz jusson az egészségét, munkavédelmét érintően. 

A legközelebbi rendezvény

2018. február 8. Szolnok 

2018. február 15 Kecskemét

Bármiylen kérdés esetén információ kérhető a MÉDOSZ központban, az ismert email címen vagy a +36 70 382 60 90-es telefonszámon!

 

Kapcsolódó cikkek

Mikor jutnak pénzhez a gazdák?

2017. május 08. 07:52
Egyre gyorsuló ütemben zajlik az agrártámogatások kifizetése, a gazdák 97 százaléka már megkapta az alaptámogatást, a zöldítés után járó összeget pedig 92 százalékuknak fizette ki eddig az államkincstár – írja a Magyar Idők pénteki száma. A múlt heti, összesen 20,6 milliárd forint után ezen a héten további 10 milliárd kerülhet a termelők számlájára.

Hatalmas ellenőrzésekre készül a hatóság - ők kerülnek a célkeresztbe

2017. november 07. 11:59
Közzétették, mely magyar munkahelyeken ellenőriznek jövőre - azt, hogy hogyan bánnak a dolgozókkal, milyen körülmények között dolgoztatják őket, fizetik-e őket rendesen, illetve be vannak-e jelentve. Olyan területek is a fókuszba kerülnek, amelyek az utóbbi években kevésbé voltak a szem előtt.