Ne spájzolj! Kampányt indított az Agrárkamara

2020. március 24. 09:08
"Ne Spázolj! – Van és lesz elég élelmiszer!" címmel kampányt indított a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). A kampány a közösségi médiában, online portálokon, újságokban fut.

Kampányt indított a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara "Ne spájzolj - Van és lesz elég élelmiszer!" címmel - írja közleményében a kamara. A kampány a közösségi médiában, online portálokon, újságokban fut. A kampány kulcsüzenetei:

Forrás: NAK

Youtube-videó: https://www.youtube.com/watch?v=8a7B3AeMG4A

Facebook-videó az alábbi linken érhető el. 

 

 

Hogy miért van szükség a kampányra? Magyarország agrár-élelmiszeripari ország, komoly exportőr, hazánk önellátottsága mintegy 120 százalékos az alapvető élelmiszerekből. A mostani veszélyhelyzetben különös jelentősége van ennek: a hazai mezőgazdaság és élelmiszeripar folyamatosan képes biztosítani a lakosság számára az élelmiszereket.

agrarszektor.hu

Kapcsolódó cikkek

Hivatali visszaélés? – feljelentik Bitay Mártont

2016. május 03. 07:48
Feljelenti a földügyekért felelős államtitkárt Sallai R. Benedek.

Koronavírus: ezt kell tennie annak, aki hatósági házi karanténba kerül

2020. március 13. 08:33
Mivel a koronavírus cseppfertőzéssel és nagyon gyorsan terjed, ezért a tömeges járvány megelőzése érdekében azokat a magyar állampolgárokat, akik potenciálisan fertőzöttek hatósági házi karanténra kötelezhetik. Ez történik azokkal, akiket ilyen karanténra köteleznek.