Ne spájzolj! Kampányt indított az Agrárkamara

2020. március 24. 09:08
"Ne Spázolj! – Van és lesz elég élelmiszer!" címmel kampányt indított a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). A kampány a közösségi médiában, online portálokon, újságokban fut.

Kampányt indított a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara "Ne spájzolj - Van és lesz elég élelmiszer!" címmel - írja közleményében a kamara. A kampány a közösségi médiában, online portálokon, újságokban fut. A kampány kulcsüzenetei:

Forrás: NAK

Youtube-videó: https://www.youtube.com/watch?v=8a7B3AeMG4A

Facebook-videó az alábbi linken érhető el. 

 

 

Hogy miért van szükség a kampányra? Magyarország agrár-élelmiszeripari ország, komoly exportőr, hazánk önellátottsága mintegy 120 százalékos az alapvető élelmiszerekből. A mostani veszélyhelyzetben különös jelentősége van ennek: a hazai mezőgazdaság és élelmiszeripar folyamatosan képes biztosítani a lakosság számára az élelmiszereket.

agrarszektor.hu

Kapcsolódó cikkek

Szervezettség és szolidaritás

2019. november 06. 14:45
A híradásokból tudjuk, hogy a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) kilép a Szakképzési Innovációs Tanácsból (SZIT), mert a SZIT nem véleményezhette az elmúlt egy évben megjelent jogszabálytervezeteket. A szakszervezet elnöke azt is megerősítette: ha 2019. november 22-ig a kormány nem teljesíti követeléseiket, úgy - korábbi kongresszusi döntésüknek megfelelően – 2020 januárjára sztrájkot szerveznek.

Azonnali hatállyal elbocsátották a cserkeszőlői fürdőtől a szakszervezetet alapító titkárt

2021. március 02. 09:35
Szóban közölte a Cserkeszőlői Fürdő és Gyógyászati Központ vezetője a helyben szakszervezetet alapító dolgozójával ma, hogy a holnapi nap folyamán már nem kell felvennie a munkát, hétfőn pedig munkaügyi iratok aláírása miatt kell csak megjelennie a hivatalban.