Ne spájzolj! Kampányt indított az Agrárkamara

2020. március 24. 09:08
"Ne Spázolj! – Van és lesz elég élelmiszer!" címmel kampányt indított a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). A kampány a közösségi médiában, online portálokon, újságokban fut.

Kampányt indított a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara "Ne spájzolj - Van és lesz elég élelmiszer!" címmel - írja közleményében a kamara. A kampány a közösségi médiában, online portálokon, újságokban fut. A kampány kulcsüzenetei:

Forrás: NAK

Youtube-videó: https://www.youtube.com/watch?v=8a7B3AeMG4A

Facebook-videó az alábbi linken érhető el. 

 

 

Hogy miért van szükség a kampányra? Magyarország agrár-élelmiszeripari ország, komoly exportőr, hazánk önellátottsága mintegy 120 százalékos az alapvető élelmiszerekből. A mostani veszélyhelyzetben különös jelentősége van ennek: a hazai mezőgazdaság és élelmiszeripar folyamatosan képes biztosítani a lakosság számára az élelmiszereket.

agrarszektor.hu

Kapcsolódó cikkek

Jogszabályok érthetően

2019. április 03. 09:30
A Magyar Közlöny 2019. március 25. és március 31. között megjelent számaiban található, az agrárgazdálkodást érintő jogszabályok

Nemcsak a szociális szakma, hanem az egész társadalom érdekében sztrájkol kedden az ágazat

2020. október 27. 07:55
A szociális ágazat dolgozóinak küzdelme jelenleg nem oly látványos, és nem kap olyan figyelmet, mint pl. az SZFE hallgatóié és dolgozóié, pedig szakma- és jogtörténeti szempontból is jelentős évet tudhatunk magunk mögött.