Ne várjon a tankolással

2023. július 10. 13:32
Szerdán folytatódik a drágulás a hazai töltőállomásokon.
Ne várjon a tankolással
A benzin nagykereskedelmi ára bruttó 5 forinttal drágul, míg a gázolajért 10 forinttal kell többet fizetni az üzemanyag nagykereskedőknek. Ez az emelés a kutak áraiban is meg fog jelenni, így szerdán az alábbi átlagárakra lehet számítani:
 
95-ös benzin: 582 forint/liter
gázolaj: 573 Ft/liter
 
 
forrás: agrotrend.hu

Kapcsolódó cikkek

Jó hír a Dunaferr dolgozóinak

2023. március 08. 11:54
Néhány napon belül érkezik a februári bérük – közölte a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
Czomba Sándor kiemelte, fontos a gyárban dolgozók munkahelyének megőrzése, ezért döntött úgy a kormány, hogy fél évig átvállalja a munkabéreket. Ez 16 milliárd forint, amelyből már 7 milliárd forintot kifizettek.

Mitől lesz jobb az élet vidéken?

2023. július 06. 11:24
Kezdődik a LEADER helyi fejlesztési stratégiák újratervezése. Hogy tényleg jobb lesz-e ettől vidéken élni, az kérdés, de a cél ez lenne.
 
Az eddigiekhez hasonlóan az új támogatási rendszerben is folytatódik a LEADER program, amely a vidéki kistelepülések önkormányzatai, vállalkozói és civil szervezetei számára nyújt lehetőséget kisléptékű vidékfejlesztési, vállalkozásfejlesztési projektek megvalósítására.