Nem vagy egyedül!

2024. május 07. 14:40
A 31. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Szakkiállítás és Vásáron, Hódmezővásárhelyen a kiállítók között az idei évben először a MÉDOSZ is részt vett!
 
Nem vagy egyedül!
A vásárba látogatók - munkavállalóként és munkáltatóként egyaránt - a III. csarnokban találkozhattak velünk, ahol informálódhattak szakszervezetünk működéséről, céljairól, szolgáltatásairól. 
Fénykép megnyitása
Az információk átadásában Pepper, a kis humanoid robot is segített, akinek kérdéseket tehettek fel a standunkhoz látogatók. 
Fénykép megnyitása
Tájékoztató brosúrák, reklám molinók, és videókisfilm népszerűsítette szervezetünket, elérhetőségeinket pedig minden bátor érdeklődő egy ajándéktárgyon (kulcstartó, toll, bevásárlóérme, hűtőmágnes, stb…) vette kezébe egy szerencsekerék megpörgetését követően. 
Fénykép megnyitása
 
Nem vagy egyedül, ha csatlakozol közösségünkhöz! Együtt minden problémát megoldunk!
 
forrás: MÉDOSZ

Kapcsolódó cikkek

Elfogadta a jövő évi költségvetést az Országgyűlés

2023. július 07. 14:07
Elfogadta az Országgyűlés pénteken a Magyarország 2024-es központi költségvetéséről szóló törvényt, amelyet Varga Mihály pénzügyminiszter korábban védelmi költségvetésnek nevezett.
 
A parlament 121 igen és 44 nem szavazattal hagyta jóvá a jogszabályt.

Kamatstop: itt az újabb hosszabbítás

2023. május 11. 15:30
A kormány ismét meghosszabbítja a kamatstopot és addig tartja fenn az intézkedést, ameddig a jegybanki alapkamat 10 százalék alá nem csökken - jelentette be Gulyás Gergely a mai Kormányinfón.
 
A tárcavezető emlékeztetett: a lakossági és a kis- és közepes vállalkozásokra vonatkozó kamatstop hatálya június 30-ával járna le, a kormány ugyanakkor ismételten a meghosszabbítás mellett döntött.