Nevet keresnek a vadló csikóknak a Hortobágyon

2020. július 31. 07:28
Augusztus 20-ig várják a közönség szavazatait.
Nevet keresnek a vadló csikóknak a Hortobágyon

Az előző évekhez hasonlóan ismét a nagyközönség segítségét kéri a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatósága az idén született vadló csikó névadásában. Két kanca és két csődörcsikónak keresnek neveket.

„Vadló születik” névadó versenyben 2020-ban “A” betűvel kezdődő lány és fiú neveket várnak a vadaspark@hnp.hu e-mail címre. A tárgy rovatba kérik feltüntetni: “Vadló születik”.

Fotó: Facebook/Hortobágyi Nemzeti Park

A javasolt nevek beküldési határideje: 2020. augusztus 20. Minden pályázót arra kérnek, hogy maximum két nevet javasoljon.

A győztes pályázókat meghívják a 2020. szeptember 5-i Hortobágyi Vadaspark Napja című rendezvényre, ahol kihirdetik az eredményeket.

Kiemelt kép: Facebook/Hortobágyi Nemzeti Park

 

Lélegzetelállító a Hortobágyon élő vadlovakról szóló természetfilm előzetese
A tervek szerint 2020-ban mutatják be.
 
sokszinuvidek.24.hu

Kapcsolódó cikkek

Felmondás után hány nappal kell kifizessenek?

2017. március 29. 08:07
Arra szeretnék választ kapni,hogy megteheti-e a munkáltató ,hogy felmondás után 1 hónappal fizet ki? A sztori az, hogy március 15-én mondtam fel és február 17 - március 17-ig fizetnek ki a mai napon. Viszont én dolgoztam nekik felmondásom után még 3 napot, mert nem volt ember és segítettem nekik...De....nem akarnak most kifizetni, hanem majd április 27-én akarják kifizetni a 18 ezer forintot. Én úgy tudom, hogy felmondás után 5 nappal ki kell, hogy fizessenek.

Örülhetnek a magyar lovassport szerelmesei: fogathajtó versenyt rendeznek Mezőhegyesen

2020. július 01. 08:03
Július 1-5. között rendezik meg idén a szezon első, 3 számos nemzeti fogathajtó versenyét, amin lesz többek között maratonhajtás is. Az izgalmas versenyprogram mellett gasztro- és kézműves vásárral is készülnek a szervezők.