Ők azok, akik most megkapták a rangos díjat

2016. március 17. 11:57
A Bock Borászat Kft.-nek, a Hungrana Kft.-nek és a Mecsekerdő Zrt.-nek ítélték oda az idén a Magyar Agrárgazdasági Minőség Díjat (MAMD). Az idén október 14-ig lehet pályázni.

Magyar Agrárgazdasági Minőség Díjjal azokat a hazai agrárgazdasági szervezeteket ismerik el, amelyek elkötelezettek a minőség iránt – áll a Földművelésügyi Minisztérium közleményében. Az idén három vállalkozás, a Bock Borászat Kft., a Hungrana Keményítő- és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft. és a Mecsekerdő Zrt. kapta meg a díjat. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a 2012-ben díjazott vállalkozások közül a MIRELITE MIRSA Zrt.-nek és a Tutti Élelmiszeripari Kft.-nek adta meg a lehetőset, hogy további három évig használhassák a MAMD védjegyet.

A Földművelésügyi Minisztérium az idén is kiírta a MAMD díjra a pályázatot, amely a Földművelésügyi Értesítő március 4-i hivatalos lapjában jelent meg. A pályázatokat  október 14-én 12:00 óráig lehet benyújtani.

Forrás: agrarszektor.hu

Kapcsolódó cikkek

Tájékoztató az új őstermelői igazolványról

2016. február 24. 13:25
2016. január 1-ével hatályba lépett az új, mezőgazdasági őstermelői igazolványról szóló kormányrendelet, amely lehetőséget biztosít a régi papír alapú dokumentumok helyett korszerű, elektronikus kártya alapú igazolványok kibocsátására, amelyek 5 évig lesznek hatályosak.

2016-ban is folytatódik a FŰTS OKOSAN! társadalmi célú kampány

2016. október 21. 08:56
Fűts okosan! komplex felvilágosító és tájékoztató kampány célkitűzése, hogy felhívja a lakosság figyelmét a fűtési szezon kezdetén egyes szilárd tüzelőanyagok használatának veszélyeire, a lakossági hulladékégetés tilalmára és káros hatásaira, valamint elérhetővé tegyen minden olyan információt, amely a helyes fűtési technikát ismerteti – mondta V. Németh Zsolt környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkár a Herman Ottó Intézetben megrendezett kampányindító rendezvényen.