Önkénteseket várnak a legmenőbb fesztiválok

2023. április 27. 15:41
A Fesztivál Önkéntes Központ (FÖK) idén is várja azokat a fiatalokat vagy akár idősebbeket, akik a legmenőbb hazai fesztiválokon, illetve koncerteken szeretnének önkéntesként dolgozni.
 
Önkénteseket várnak a legmenőbb fesztiválok
Izgalmas, kihívásokkal teli nyarat ígér a Fesztivál Önkéntes Központ azoknak, akik csatlakoznak idén nyáron a csapatukhoz. Az idei nyár fesztiváljain, mások mellett a Szigeten, a Heineken Balaton Soundon, a Campuson, az EFOTT-on vagy a Paloznaki Jazzpikniken dolgozhatnak önkéntesként a jelentkezők, de a FÖK lehetőséget kínál különböző koncertek, így például a Depeche Mode, a Guns N' Roses vagy a Pink Floyd buliján is segédkezni – tájékoztatták lapunkat.
 
"A legtöbb koncerten és fesztiválon hatalmas stáb dolgozik azért, hogy a koncertélmény, szóljon csak néhány órára vagy egy teljes hétre, minél emlékezetesebb legyen" – meséli Nagy Réka, a FÖK vezetője. – Ennek a háttérmunkának lehet fontos tagja az önkéntes, aki így bepillantást nyerhet a nemzetközi szintű koncertek szervezésébe, megtapasztalhatja, mi minden kell egy-egy fesztiválhoz az építéstől kezdve, a teljes program levezénylésén át, a bontásig" – tette hozzá. Fesztiválkarszalagot, zárt kempingben sátorhelyet és napi egyszeri étkezést biztosítanak az önkénteseknek, akik kipróbálhatják magukat különféle munkaterületeken, szakmai tapasztalatot szerezhetnek, ráadásul még az iskolai közösségi szolgálatot is teljesíthetik ezzel.
 
"A leglelkiismeretesebb és leglelkesebb önkénteseket pedig nemcsak visszavárjuk a következő szezonra, hanem akár előrelépési lehetőséget is kaphatnak a fesztiválok állandó csapatában" – mondta Nagy Réka.
 
Jelentkezni a fesztivalonkentes.hu oldalon lehet.
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

Újranyit a soproni Hotel Lövér, új bérlővel állapodott meg a Danubius

2023. március 02. 13:26
Áprilistól újra várja vendégeit a Hotel Lövér, miután a tulajdonos Danubius Hotels Zrt. bérleti megállapodást kötött a Hotel & More Group-pal. A soproni szálloda a jövőben is 3 csillag superior minősítésű szállodaként várja elsősorban szabadidős egyéni és csoportos vendégeit.
 
"Örülök, hogy a Hotel & More lehetőséget látott a Hotel Lövérben, Sopron e klasszikus és népszerű szállodájában, és mi ezzel tapasztalt üzemeltető partnert találtunk. Úgy látom, hogy az idei évben tovább erősödik a turizmus, és ez a Hotel Lövérnek is új lehetőségeket hozhat. A soproni szállodánk már 2014 óta bérleti konstrukcióban üzemelt, ezt a modellt továbbra is szerettük volna fenntartani.” –nyilatkozta Kovács Balázs, a Danubius Hotels Zrt. vezérigazgatója.

32 méteres szódásszifon körül csúszdázhatunk majd Győr új víziparkjában

2023. január 17. 11:08
A világ első "hét tengeri csillagos" vízi élményparkja és gyógyfürdője nyílik 2023 júniusában Győrben. A 23 milliárd forintos építkezés még javában zajlik, de egy-két részlete már a járókelők elé tárul, ha a Rába és a Mosoni-Duna találkozásánál elterülő, jelenleg még zárva tartó fürdő felé sétálnak.
„A csúszdaparkunk központi eleme, a 32 méter magas szódásszifon törzse már áll. Ez lesz a világ legmagasabb szódásszifonja, a Guinness-rekordok közé is bejegyeztetjük. Így szeretnénk tisztelegni a város egykori tudós személyisége, a szikvizet feltaláló Jedlik Ányos előtt. De a vízi élménypark minden eleme kötődik majd egy-egy magyar hírességhez, illetve a találmányához ” – mondta el a beruházásról Kovacsics Imre, Spa Hungary Holding Zrt. tulajdonosa és a Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő ügyvezetője, aki csapatával csaknem 20 éve üzemelteti a győri fürdőt.