Online felmérést készít a NAK a koronavírus agrárgazdasági hatásairól

2020. március 18. 07:49
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai körében online felmérést indítunk el, amelynek célja, hogy minél pontosabb képet kapjunk a koronavírus-járvány okozta helyzet mezőgazdaságra és élelmiszeriparra gyakorolt hatásairól.

Szakértőink készítettek egy elsődleges elemzést a várható hatásokról, amit tisztelettel ajánlunk figyelmébe: https://www.nak.hu/tajekoztatasi-szolgaltatas/koronavirus/101446-a-koronavirus-varhato-hatasai-az-agrargazdasagra

Tisztában vagyunk azzal, hogy a mostani hetek, hónapok nehezek mindenki számára, és dolgozunk azon a kormányzattal és szakmai szervezetekkel együttműködve, hogy az agrár- és élelmiszeripar számára megfelelő megoldások szülessenek a kialakult helyzet jelenlegi és jövőbeni negatív hatásainak kezelésére. 

Ebben a kritikus helyzetben is számítunk tagjaink véleményére, problémáik és felvetéseik, javaslataik megosztására! Az online kérdőív kitöltésével segítségünkre lehet abban, hogy az egyeztetések során a gazdálkodók és az élelmiszeripari szereplők, tagságunk minél pontosabb álláspontját tudjuk képviselni.

Az online kérdőív itt érhető el: kérdőív

Köszönjük segítő együttműködését!

Győrffy Balázs, elnök
Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

 

agrotrend.hu

 

Kapcsolódó cikkek

A mezőgazdaság megköveteli a szorgos kezeket

2021. november 04. 13:56
A statisztikai adatokból kiderül, hogy éppen akkor csökkent a mezőgazdaságban dolgozók száma, amikor a munka dandárja megkövetelné a szorgos kezeket.

Tovább kell növelni a az élelmiszer-ellátás válságállóságát

2022. június 20. 08:40
Az élelmezésbiztonsággal kapcsolatos kilátások és kihívások képezték fő témáját az Agrárkutatás Állandó Bizottság (Standing Committee of Agricultural Research, SCAR) legutóbbi rendezvényének, amelyen részt vett Juhász Anikó, az Agrárminisztérium agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkára.