Őstermelők figyelem! Fontos határidő érkezik

2016. december 05. 08:24
Elvesztik érvényességüket december végén a régi őstermelői igazolványok - mondta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szóvivője vasárnap este az M1 csatornán.

Süle Katalin közlése szerint, akik még nem igényelték az új típusú igazolványt, amely egy műanyag kártya, még ebben az évben meg kell ezt tenniük, hiszen jövő év márciusáig erre nem lesz lehetőségük.

Elmondta, hogy szeptemberig 190 ezer ilyen igazolványt igényeltek, azok jelentős részét már kipostázta az agrárkamara, ugyanakkor még 60 ezren nem jelezték a cserét a szervezet felé. Az új kártya érvényességét az eddigi háromról öt évre növelték.

napi.hu

Kapcsolódó cikkek

Rendkívüli munkaidő: mennyit dolgozhatunk egy nap alatt?

2018. március 20. 13:04
Rendkívüli munkaidőben mennyi lehet a maximálisan egy nap alatt ledolgozható óraszám? Egyszerűsített foglakoztatásnál hány munkaórát dolgozhat a munkavállaló egy nap alatt? – kérdezte olvasónk. Dr. Hajdu-Dudás Mária ügyvéd válaszolt.

Tendenciák, folyamatok, lehetőségek – Beszélgetés Fazekas Sándor földművelésügyi miniszterrel

2016. március 02. 19:30
Állandó a változás az élelmiszer-gazdaságban is. Szinte minden hónapban új és új kihívások érik ezt az ágazatot. Az Agroinform.hu elsősorban a magyar agrárium most látható jövőképét igyekezett felrajzolni, amikor beszélgetést kértünk Fazekas Sándor földművelésügyi minisztertől.